tiistai 12. tammikuuta 2016

Tammikuu, alennusmyynnit ja lunta


Nyt on tuiskuttanut! Ihan joulukeli on ollut täällä meillä, ja kun katson kelloa: vähän yli  neljä ja on pimeetä. Siis ihan kuin olisi joulu. Me ollaan tosi iloisia tästä lumen tulosta, kun saadaan eristettyä taloa kylmää vastaan, ja kaikki halukkaat pääsevät hiihtämään ja pulkkamäkeen myös. 


Kaupoissa on ollut alennusmyynnit käynnissä, ja jotain jouluista ollaan poimittu sieltä mukaan. Tuota Joulukoira 2:sta käpälöin jo ennen joulua, mutten kumminkaan ostanut. Nyt kun se oli alennuksessa, nappasin sen heti kärryihin. Lisäksi ostettiin pari muutakin Disneyn joulufilmiä, on ne niin ihania!

Kaikki koristeet ja valot ovat myös olleet puoleen hintaan, mutta niitä en ole ostanut. Sitä kissapalloa joulukuuseen matsästin Prismasta, mutta siellä oli vain koirapalloja. Ensi vuonna olen jo heti loka-marraskuussa liikkeellä etsimässä sitä.

Noiden filmien lisäksi nappasin lähikaupasta paperisia joulupusseja, jotka olivat myöskin puoleen hintaan. Siinä minun aleostokset ovatkin. Tosin suunnitelmissa on tarkkailla vielä netin filmiliikkeiden aletarjontaa. Jospa jotain kivoja joululeffoja löytyisi, joita minulla ei ole ennestään. Hurahdin viime vuonna ihan täysin joululeffoihin! Mikä olisi ihanampi tapa jouluihmisen viettää (syys)lauantaita kun katsella jouluelokuvaa? :)

Oletko sinä tehnyt jouluisia löytöjä alennusmyynneistä? Ihanaa tiistai-iltaa! <3

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä alennusmyynneistä! Meillä taitaa olla nuo kaksi disneyn leffaa.
  Syksyllä on ihana aloittaa katsomaan jouluelokuvia.
  En ole tänä vuonna pahemmin ehtinyt alennusmyynteihin. Kiirettä on pitänyt.
  Hyvää tiistai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :)
   Minustakin nuo filmit vaikuttaa tosi kivoilta. Kuten oon jo aiemmin sanonutkin, tykkään tosi paljon Disneyn joulujutuista. :)
   Niin eipä sinne alennusmyynteihin aina ehdi, tai edes jaksa mennä. Itselläkin nämä jouluiset alennusmyynnit jäivät tänä vuonna aika vähäisiksi. Jos ensi vuonna enemmän. :)

   Poista
 2. Eipä täällä oikein.. Mutta kun to alkaa loma ja lähden reissuun niin sitten ostoksille! Lunta ei ole kyllä satanut, mutta eipä ole lumitöitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielähän sitä ehtii :) Täällä meillä pöllyttää lunta ihan kamalasti. On sitä jo odotettukin :)
   Mukavaa lomaa ja reissua! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤