lauantai 12. joulukuuta 2015

Mutta mitä tapahtui joulupukille? / The Santa ClausAika ihanan klassikon onnistuin ostamaan kirppikseltä. Olin jo aiemmin löytänyt tämän trilogian kakkososan, ja nyt silmiini osui ykkönen: Mutta mitä tapahtui joulupukille? Ja hei, tämä tulee telkasta ennen joulua! Eli nyt kalenterit esiin: nelonen esittää elokuvan 22.12 tiistaina klo. 17.30. 

Mitä minä sitten pidin tästä kuvasta? Täytyy myöntää, että aluksi hieman nukutti. Mutta se saattoi johtua Pepistäkin, joka tuli syliini nukkumaan, ja se unisuus vaan tarttui. 

Elokuvassa joulupukki putoaa Scott Calvinin talon katolta, ja ilmeisesti satuttaa itsensä ja katoaa. Pukin puvussa on kuitenkin lappu, että kuka löytää pukin puvun ja pukee sen päälleen, niin "porot tietää mitä tehdä". Scottin poika, Charlie, innostuu tästä valtavasti. Lopulta porot vievät Scottin ja Charlien Pohjoisnavalle.

Mutta sitten on aamu. Oliko se unta? Charlien äiti ja tämän nykyinen miesystävä paheksuvat suuresti, että Scott on uskotellut pojalle tällaisia juttuja. Että Scott kehtaa jopa muuttaa ulkonäköään, että näyttäisi joulupukilta. Ja hän kyllä päivä päivältä näyttää enemmän joulupukilta... Maha ja parta kasvavat. Työpaikallakin ihmetellään. Miten tämä kaikki oikein päättyy? Onko Scott todella joulupukki?

Kyllä tämä varsin ihana ja jouluinen elokuva oli. Taas sellainen harmiton ja hauska, juuri sellainen, kun elokuvan jouluna minun mielestä pitää olla. Kiva juttu, että tälle on jatkoakin! :)

Oletko sinä nähnyt tämän ykkösosan? Tykkäsitkö? Mukavaa lauantaita! :)16 kommenttia:

 1. Oon katsonut ton leffan joskus telkkarista ja itseasiassa voitin ton ykkösosan vähän aikaa sitten blogiarvonnassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli hyvä tuuri, onnea voitosta :) Minä en ollut nähnyt tätä aiemmin, vaikka varmaan tullut telkasta useita kertoja. Tosi hyvä on! :)

   Poista
 2. Olen nähnyt. Ja hyvä elokuva on. Meillä on digiboxilla tallennettuna nuo leffat. Olikohan niitä kolme kaiken kaikkiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme niitä mun käsittääkseni on. Se kolmas multa puuttuu, oon yrittäny kirppikseltä etsiä, mutta vielä ei ole osunut kohdalle. Tykkäsin kovasti tästä ykkösestä!

   Poista
 3. Oon nähnyt ja on jossain nauhalla vhs-kasetilla. :)
  Todella hauska ja harmiton hyvänmielen elokuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, sellainen hyvänmielen elokuva. Innolla odotan jo sitä kakkosen katselua. Varmaan ennen joulua tai jouluna katselen. :)

   Poista
 4. Kaikki osat löytyvät dvd:ltä. Näitä on mukava katsoa lastenkin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yritän vielä sen kolmososan saada. Varmasti ovat mukavia katsella lasten kanssa! :)

   Poista
 5. Minullakin kolmas osa metsästyksessä. ihana jouluinen leffasarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jouluinen ja ihana. Toivottavasti löydetään ne kolmososat! :)

   Poista
 6. Ite tykkään tästy ykkösestä. Kakkosen ja kolmosenkin olen nähnyt, muttei ole läheskään yhtään niin tunnelmallisia, kuin tämä ensimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no niinhän se taitaa usein olla, että ykkösosa on parhain, ja jatko-osat heikompia. Aion tässä joulun aikaan katsella kakkososan. :)

   Poista
  2. kyllä se kannattaa katsoa ja on osin ihan viihdyttäväkin, mukavasti siinä esim. näkyy kuinka Scottin poika on kasvanut. yhtä hyvää joulutunnelmaa siitä ei kuitenkaan kannata odottaa liikaa.
   Sinulle on uuten blogissani Liebster tunnustus, tule ottamaan haaste vastaan; http://videonauhanaikaa.blogspot.fi/2015/12/joulumieli.html

   Poista
  3. Kiitos haasteesta! Kävinkin jo kurkkaamassa haastetta. Ihan kiva näitä on saada. Teen sen ihan lähi päivinä. :)

   Poista
 7. Olen katsellut nämä kaikki useampaan kertaan ja ovat kyllä mukavia leppoisia jouluelokuvia. Ykkösosa on minustakin paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä katsella nyt se kakkososa myös. Tulee muuten telkasta sekin ennen joulua. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤