lauantai 5. joulukuuta 2015

Loistavat naapurit / Deck the halls


Viime viikolla tunnelmotiin Lumiukon merkeissä. Tällä viikolla esittelyssä on täysin erilainen elokuva, nimittäin Loistavat naapurit vuodelta 2006. Moni on tämän varmasti nähnytkin. Mutta itse en ollut aiemmin nähnyt, ja saimme miehen kanssa nauraa yhdessä tätä katsellessa. Tein vähän taustatutkimusta, ja tämä elokuva esitetään ilmeisesti usein jouluisin telkkarista. Joten jospa se tulisi myös tänä vuonna!

Optikko Steve ja hänen vaimo Kelly elävät lapsiensa kanssa rauhallista elämää lähiössä odottaen joulua, mutta sitten naapuriin muuttaa varsin värikäs perhe; Buddy Hall vaimonsa Tian ja heidän tyttärien kanssa.

Buddy saa päähänsä, että hän haluaa heidän talon näkyvän avaruuteen asti. Mikä siihen auttaa? No paljon jouluvaloja tietenkin! Alkaa ihan älytön jouluvaloralli, mikä kiristää naapurin Steven hermoja enenevässä määrin. Miesten vaimot sen sijaan ystävystyvät, ja samoin lapset.

Palavia joulukuusia, spektaakkelimaisia jouluvaloja, sabotaasia, mihin tämä kaikki johtaa? Tuleeko tälle naapurustolle joulua laisinkaan?

Me miehen kanssa tykättiin molemmat tästä, ja naurunpyrskähdyksiä kuului vähän väliä. Peppikin tuli ihmettelemään, mistä on kyse, ja nukahti sitten minun syliin. Eli minun mielestä oli hauska elokuva, jossa oli hyvä loppu. Jatkoon! :)

Oletko nähnyt Loistavat naapurit? Mitä pidit? Mukavaa lauantaita! :)

8 kommenttia:

 1. Olen nähnyt tämän elokuvan! Ja oli hyvä ja jouluinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Sopii hyvin joulun aikaan katsottavaksi. :)

   Poista
 2. Hei, me tultiin kiittämään aivan ihanasta "Salainen joulukissa"-paketista! Aivan upea, kiitos! Kissat tykkäsivät ja niin emäntäkin:) Laitan postauksen pakettien avaamisesta kun ennätän.
  Oikein ihanaa joulun odotusta sinne. Toivottavasti migreenisi on jo parempi ja pääset joulupuuhiin kunnolla.

  Tuo elokuva taisi tulla viime vuonna telkkarista. Ihan hauska oli, vaikka välillä kävi joulun viettäjiä sääliksikin... Toivottavasti hauskoja leffoja tulisi telkkarista tänäkin vuonna.

  Terkuin Mustakissa, Leevi, Taavi ja Nekku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvä! Kiva kuulla, että tykkäsitte kaikki! :) Ja migreeni on jo helpottanut, onneksi. Joulupuuhat jatkuu taas. Ihanaa joulun odotusta teille myös! :)

   Juu kyllä se valomäärä oli aika hurja. Itse ei toivoisi naapuriin sellaisia vilkkuvaloja. Mutta hauska elokuva se oli! Ja mitä olen vähän ohjelmatietoja katsonut, niin jotain jouluisiakin leffoja on tulossa. :)

   Poista
 3. It is such an amazing post, dear! Have a nice weekend:)

  www.bloglovin.com/blog/3880191

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! It`s so funny movie. We all enjoyed watching it. :) Have a nice weekend too :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤