lauantai 12. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 12


Joulukalenterini sisältää joulumuistoja eri vuosikymmeniltä. Olen kerännyt muistoja eri henkilöiltä syksyn mittaan. Suuret kiitokset kaikille, jotka jakavat muistonsa meidän kanssamme! Sinäkin olet erittäin tervetullut kertomaan omia muistojasi kommenttikentässä, tai ihan mitä tahansa ajatuksiasi. :)

 

Joulumuisto 1990-luvulta, tuolloin parikymppinen nainen:


Vietin useita jouluja parikymppisenä kiireapuna puutarhoilla ja kukkakaupoissa. Siellä oli ihan omanlaisensa joulutunnelma. Kovastikin kiire, kun oli asiakaspalvelussa myymässä. Takahuoneessakin tahti oli ripeä, mutta siellä ehti hetken ihailla lepattavaa kynttilän liekkiä. Millaisenkohan asetelman tekisin tästä?
Muistoissa nuo joulut ovat kukkamerinä. Loputtomiin joulutähtiä, asetelmia, hyasintteja. Kiiretahtista paketointia, asiakkaita jonoissa ja rykelmissä. Jokin siinä oli kivaa. Tykkäsin työstä, ja erityisesti tietysti kauniista joulukukista.
Lopuksi sain valita minkä tahansa kukkasen itselleni. Olisin voinut ottaa jonkun tosi kalliinkin asetelman, mutta valitsin aina amarylliksen. Ne ovat vaan niin kauniita. Työt loppuivat aina jouluaattona kello 12. Silloin alkoi minun joulun vietto.


2 kommenttia:

 1. Kukkakaupassa olisikin varmaan kiva olla joulun aikaan töissä.
  Saisi ihastella kauniita joulukukkasia.
  Mukava joulumuisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Joulukukkaset ovat ihania <3 Ja kaikki ne kauniit asetelmat. Minustakin tämä muisto on kiva :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤