maanantai 30. marraskuuta 2015

Peppi ja sukkakalenteri osa 2


Tonttukylä on muuttanut meillä keittiöön sukka- ja teekalenterin eteen. Nauroimme miehen kanssa, että jospa ne yöllä heräävät henkiin ja hyppivät tasajalkaa, kun me nukumme! :)

Sukkakalenteri on lähes täytetty. Minähän olen täyttänyt oman osuuteni jo aikapäiviä sitten, ja mies täytti puolet omasta osuudestaan eilen. 

Tässä yksi ilta Peppi päätti ottaa sukasta oman lelunsa. Kieltämättä siitä hieman houkuttelevasti tursusi sulka sukan ulkopuolelle, ja se helisi, kun Peppi alkoi sukkaa heiluttamaan. Peppi alkoi pontevasti repimään leluaan sukasta, ja koska minä pelkäsin, että koko kalenteri hajoaa, annoin lelun suosiolla sillä. Ja sitten oli tyttö tyytyväinen. 

Minulle on tulossa postissa vielä yksi joulukalenteri, minkä voitin arpajaisissa, ja heti kun saan sen, esittelen sen myös teille. Se on todella kiva kalenteri!

Ja huomenna se sitten alkaa, joulukuu. Voi kyllä sitä on odotettu! Jouluun on enää reilut 3 viikkoa!

Onko teillä kukaan avannut kalenterin luukkua yhtä malttamattomasti etukäteen kuin Peppi? Iloista maanantaita! :)

Ps. Huomenna alkaa blogini Joulukalenteri 2015

6 kommenttia:

 1. Ihana kärsimätön Peppi. Meillä kalenterit pysyneet suljettuna.
  Ihanaa kun huomenna on joulukuu ja pääsee seuraamaan sinunkin kalenteriasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi on ihana ja ihanasti kärsimätön <3. Mullakin on kalenterit vielä pysyneet suljettuna.
   On se mahtavaa, kun alkaa joulukuu! <3

   Poista
 2. Oi kun tuollainen kalenteri olisikin sitten ihana.. Minulle ja Pepsille ja Maxille ja isännälle. Se viimeinen on vain se ongelma, kun ei sitä kiinnosta. Saat olla onnellinen, kun sait miehesi tähän mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen onnellinen ja kiitollinen, että mies jaksaa innostua näistä minun joulujutuista. Ja että Peppi on ihan selvästi joulukissa! Jossain postauksessa voisinkin kertoa siitä vähän enemmän.
   Niin, kyllä tällainen kalenteri olisi teilläkin kiva. Peppi on aina tosi innoissaan, kun kalenteria täytetään tai kun sieltä otetaan yllätystä, ja vähän muulloinkin. :)

   Poista
 3. Kivoja kalentereita teillä. Odotan jo huomista, että pääsen katsomaan sinun blogikalenteria.
  Kyllä se aika rientää. Ei ole pitkä aika enää aattoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on eka luukku julkastu :). Aika tosiaan menee nopsaan, liiankin. Joulukuu on niin ihanaa aikaa, että se voisi kestää kauemmin! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤