tiistai 10. marraskuuta 2015

Peppi ja sukkakalenteri


Nyt on hyvä aika täytellä sukkakalenteria. Aloin miettimään yllätyksiä vähän jo kesällä. Sukat ovat aika pieniä, joten suuria yllätyksiä niihin ei mahdu. Eikä me osteta mitään kallista, ihan pikku juttuja vaan. En tässä blogissa paljasta yllätyksiä, varmuuden vuoksi, jos mies sattuu lukemaan. Mutta kaikenlaista pientä jännää on luvassa! :) Pepin yllätykset olivat helppo ostaa, sen kuin marssi Mustiin ja Mirriin sisään. Mutta onko niiden laittaminen kalenteriin helppoa?


Ei, se ei ole helppoa. Ne meinaavat päätyä leikkeihin samantien. Peppi on luonteeltaan sellainen, että se osallistuu kaikkeen, ja sukkakalenterin täyttäminenkin on Pepistä hurjan jännää ja kivaa puuhaa. Ja kun sinne ihan selvästi menee Pepin tavaroita!


Mutta nopeat tassut korjaavat talteen kaiken, mikä kuuluu niille!

Olen saanut melkein kaikki omat luukkuni täytettyä (mies täyttää puolet), muutama täytyy vielä täyttää. Kaksi Pepin leluista on päätynyt leikkeihin, ja muut sain lopulta kalenteriin. :) Joten aika hyvällä mallilla on! Aikaakin on vielä 3 viikkoa saada kalenteri valmiiksi.

Tuleeko teille itse tehtyä joulukalenteria? Ihanaa tiistaita! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana tuo Peppi! Kiva, kun laittelet kissan joulustakin juttuja blogiisi.tykkään paljon kissoista!
  Vanhemmillani on kissa ja olenkin jo miettinyt sille joululahjaa, mutta en ole vielä ostanut.
  Hieno tuo teidän joulukalenteri!
  Meillä lapsilla on joulusukat mihin tulee joka aamu yllätys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Peppi on meistäkin aivan ihana <3, ja aina välillä laitan juttua Pepistä myös!
   Tuohan onkin hyvä juttuidea, mitä kissalle lahjaksi. Meillä on myös äidillä ja isällä kissa, sekä siskoni perheellä on kissa, ja jouluna on tapana vaihtaa pienet paketit myös kissoille :).
   Joulusukka on tosi ihana! :)

   Poista
 2. Meillä on vaan sellanen pieni itse täytettävä kalenteri ja varmaan tänäkin vuonna sinne päätyy vaan konvehteja. Kalenterit pussukat on tosiaan niin pienet, että ei niihin oikein muuta mahdu kun konvehdit. Saa heittää ideoita, että mitä muuta sinne vois laittaa? :) Kiva idea tuo kissallekin oma kalenteri, meillä ei pojilla oo koskaan ollu kalenteria ja pojilla tarkotan siis meidän kahta koiraa :D lahjoja niille kyllä ostetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konvehteja meilläkin on kalentereissa aina, ja niiden kavereina sitten kaikenlaista pientä. Esim. ihania ovat olleet laput, missä luvataan vaikka jalkahieronta tai kahvit kaupungilla. Sitten on ollut huulirasvaa, pieniä taskulamppuja, kyniä, muistilappuja ym. Joskus mies on laittanut mulle myös hiuslenkkejä ja jopa kynsilakkaa :). Siis ihan kaikenlaista tavaraa!

   Poista
 3. Sullakin on Peppi kalenteri; olen mustavalkoisena kateudesta!! Ei minulla vaan. - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, Joulukissa Ystävän on parasta lähettää hyvä lahja sulle Pepsi! - Peppi

   Poista
 4. Tein omille vanhemmilleni kalenterin minne laitan suklaata heille :) ja koirallekkin saattaa ehkä tipua herkkuja sinne kalenteriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva idea tehdä myös vanhemmille kalenteri! Ja koiralle kanssa :). Itsekin voisin tehdä, mutta vanhempani taitavat vältellä makeaa.

   Poista
 5. Höh! Tekosyy, kuka nyt makeaa välttelisi! Sanoo yks joka "vähän" sitä välttelee!

  VastaaPoista
 6. Äiti tekee mulle ja naapurin tytölle tulitikkuaski joulukalenterin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmasti ihanat! Joulukalentereissa on tosiaan vain luovuus rajana. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤