torstai 26. marraskuuta 2015

Hieman tulevista joulujutuista


Nyt se on tosi lähellä, joulukuu! Meidän koti on kokenut muodonmuutoksen, ja mies puhui jotain Joulupukinmaasta. :) Ilokseni huomasin, että Jouluradiosta tulee testilähetystä, ja olen kuunnellut tosi paljon sitä. Tunnelma on ihana!

Muistattehan, että blogissani alkaa 1.12 Joulukalenteri? Olen viimeistellyt sitä viime päivinä. Kaikki on ajastettuna valmiiksi, ja jos blogger vaan toimii moitteettomasti, niin joka aamu klo 6 ilmestyy Joulukalenteri postaus. Pidän vielä salaisuutena, millainen tuo kalenteri on, mutta se selviää siis heti 1. päivä. Eli pysyhän kuulolla!

Joulukuussa tulee toki muunkinlaisia postauksia. Kuten olen kertonut, minulla on useita joulukalentereita, ja ainakin Body Shopin kalenterin tuotteista postaan aina välillä. Olen myös lähdössä jouluiselle reissulle ystäväni kanssa, ja tuolta reissulta tulee postaus ja jouluisia kuvia. Ja tietenkin kirjoitan kaikenlaisista jouluisista jutuista ja fiiliksistä, ja toki myös joulukuussa tulee elokuvapostauksia. 

Millaisin mielin sinä odotat joulukuuta? Onko kalenterit jo esillä? Ihanaa torstaita! <3

14 kommenttia:

 1. Olen myös kuunnellut jo jouluradiota. Odotankin mielenkiinnolla sinun blogi joulukalenteria! Kiva, kun jaksat sellaisen tehdä.
  Kyllä täällä jo kovin joulukuuta odotellaan. Lapset odottaa joulukalenterin avaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogi joulukalenteri kiinnostaa :).
   Meillä myös aikuiset odottaa joulukalenterin luukkujen avaamista, tai aikuisilla tarkoitan itseäni tässä yhteydessä :D.

   Poista
 2. Jonkun blogista selvisi, että jouluradion testilähetyksiä jo kuuluu, ja minäkin siis testailin sitä yksi ilta. Hyvin kuului! Joulukalenterina on kuvakalenteri. Harkitsin Body Shopin kalenteria, joten kiva nähdä, mitä siellä olisi ollut. Jos vaikka ensi vuonna saisi hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ihanaa se onkin, että jouluradio kuuluu taas <3. Meillä soi parasta aikaakin. :)
   No hyvä, sittenhän niistä Body Shopin luukku-postauksista tulee olemaan hyötyäkin. Joten niitä on tiedossa! :)

   Poista
 3. Just senku joulukalenterit seinään kiinnitin ja viikonloppuna on tonttujen vuoro. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli sielläkin ollaan valmiina :). Partiolaisten kalenterin ekan luukun saakin avata jo sunnuntaina :).

   Poista
 4. Tosi kivaa päästä lukemaan blogijoulukalenteria. :) Muut joulukalenterit ovat jo odottamassa avaamista. Vaikka tämä joulunodotus onkin päällä koko vuoden, niin joulukuun ensimmäisenä päivänä se viimein konkretisoituu joulukalenterin muodossa. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kaikki joulukalenterit valmiina, ja olen niitä malttamattomana jo näpelöinyt :).
   On joulukuu ihanaa aikaa, parasta aika koko vuodesta, ja saisi kestää kauemminkin! :)

   Poista
 5. Kiitos blogistasi. On kiva lukea toisen jouluihmisen juttuja. Jouluradiota odotan itse myös innolla! Suklaakalenteri odottaa avaamista myös:) Peppi kissan touhuista on kiva kuulla:) Täältä löytyy kohta vuoden ikäinen ragdoll kissa. Melkoisen villi tapaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Piristi heti aamuani, kun luin sen. :)Jouluradio on itse asiassa soinut jo aika paljon. Se on ihana tunnelman tuoja. :)
   Voi että ragdoll! <3 Ne ovat aivan ihania kissoja. Äitini on aina välillä haaveillut ragdollista. Me ollaan luettu niistö paljon, ja minä olen nähnyt niitä kissanäyttelyissä. Kyllä ovat mahdottoman suloisia. Ihanaa, että osaa olla myös villi :D. Kuvittelin, että ovat oikein sellaisia lauhkeita ja rauhallisia. :)

   Poista
 6. Odotan innolla blogisi joulukalenteria ja tietty, että pääsee muitakin kalentereita avaamaan :) Nyt viikonloppuna täytyy hankkia vielä veikkauksen rahakalenterit niin sitten alkaa kalenterit olemaan kasassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että mun blogikalenteria odotetaan :). Ja voi kyllä minäkin odotan, että pääsee kalentereita availemaan :). Veikkauksen kalenterit on tosi jänniä myös, viimistä luukkua harvoin malttaa raaputtaa vasta aattona ;).

   Poista
 7. Meilläkin on joulukalenteri, ystävällinen naapuri toi sen meille. On Peppi ihana kissa. Kova leikkimään ja touhuissa mukana. Meillä on myös kissa. Oikein mukava ja rauhallinen, vanhempi Peppiä. Mukavaa joulun odotusta ja pikkujouluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas teillä ystävällinen naapuri, kuka lie. On teilläkin ihana kissa, se taitaa tykätä namuista ja köllöttelystä. Peppikin tykkää namuista, mutta ei oikein malta köllötellä. Mukavaa joulun odotusta ja pikkujouluja sinne myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤