lauantai 10. lokakuuta 2015

A Very Cool Christmas


Elokuvailta ja vuorossa ennestään ihan tuntematon komedia vuodelta 2004. Levyn takakansikaan ei paljon kertonut, kun se vähän mikä siellä luki oli vielä ruotsiksi. Odotin kuitenkin jonkin sortin teinielokuvaa tuon kannen perusteella.

Elokuva kertoo 16-vuotiaasta Lindsaysta, joka ainakin aluksi vaikuttaa jonkun verran pinnalliselta. Hän nimittäin näkee painajaisunia, missä saa joululahjaksi väärennetyn Chanelin käsilaukun. Itse asiassa häneltä kuitenkin löytyy aito sellainen punaisen avoauton lisäksi.

Lindsay suunnittelee lomamatkaa jouluna parhaan ystävänsä Paigen kanssa, sillä samaan paikkaan on matkustamassa koulun ihanin poika. Mutta Lindsayn vanhemmat eivät anna suostumusta tuolle reissulle.

Mitä sitä sitten muuta voi tehdä kuin vaikka shoppailla paikallisessa ostoskeskuksessa. Siellä on muuten töissä aika pahasti kilahtanut vartija, Chuck, joka ottaa ihan tehtäväkseen hankkia Lindsaylle porttikiellon ostoskeskukseen. Onnistuuko hän?

Lindsay saa tarpeekseen siitä, että kaikki syyttävät häntä pinnalliseksi, ja hän päättää näyttää, ettei ole sitä. Siitä alkaa suuri operaatio Joulupukin nuorennus. Niin, Joulupukki on Amerikassa. 

Tämä on aika harmiton elokuva, jotkut kohdat jopa aika hauskoja. Toisaalta ehkä hieman pitkäveteinen. Mutta hyväntahtoinen elokuva, ja tykkäsin lopusta! 

Oletko sinä nähnyt tätä elokuvaa? Mukavaa lauantaita! :)

6 kommenttia:

 1. Täytyypä laittaa tuo elokuva katsomislistalle! Vaikuttaa just sellaselta aivot narikkaan- elokuvalta, hauska eikä tartte miettiä mittään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä listalle, se on just sellainen leffa! Täydellinen jouluiseen rentoutumiseen :). Eikä tosiaan tartte miettiä mitään :).

   Poista
 2. En ole nähnyt. Kiva olisi nähdä tuokin leffa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten tuossa just Christinalle sanoinkin, niin kannattaa katsella, kun haluaa rentoutua jouluisen elokuvan äärellä, eikä halua kauheasti miettiä mitään :).

   Poista
 3. Ihan outo leffa mulle. En ole koskaan kuullutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen jostain, en enää muista mistä. Ei varmaan ole kovin hyvin menestynyt, niin ei ole näytetty telkasta. Jouluhömppää ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤