sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Tunnustus 2

Sain Mintulta blogista Joulukuusen loisteessa, tähtitaivaan alla  tunnustuksen, kiitoksia! Tunnustuksen ideana on uusien ja tuoreiden blogien löytyminen ja se, että pienemmätkin blogit saisivat näkyvyyttä. Se annetaan bloggaajalta bloggaajalle.

Ideana on:
1. Kiittää sinut nimennyttä bloggaajaa ja laittaa linkki hänen blogiinsa.
2. Vastata sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimetä ja linkata 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksiä 11 uutta kysymystä blogisteille.

En tällä kertaa laita haastetta enää eteenpäin, sillä tämä tunnustus on tainnut jo lähes kaikissa joulublogeissa käydä. Mutta jos haluat, voit napata nämä samat kysymykset ja vastata niihin. Tässä minun vastaukseni:

1.Oletko jo jotain jouluista hankkinut tai tehnyt?
Vaikka kuinka paljon! Olen kirppiksiltä löytänyt jouluista lukemista, musiikkia, pöytäliinoja, joulupukkeja ja tonttuja. Olen myös ostanut jo joululahjoja, katsellut jouluelokuvia, kuunnellut hieman joulumusiikkia, suunnitellut joulukorttien tekemistä itse ihan ensimmäistä kertaa elämässäni ja ilmoittautunut Salaiseen Jouluystävään. Ai niin ja tilannut jouluverhot! Eli täällähän on melkein jo joulu! :)

2. Ostatko/teetkö/hankitko itsellesi joulukalenterin?
Kyllä, Body Shopin kosmetiikkakalenterin. Ei sitä ilman enää tule joulu... Ja lisäksi meillä on sukkakalenteri, mihin miehen kanssa laitetaan toisillemme yllätyksiä ja tietenkin Peppi-kisulle myös!

3. Punainen, hopea, kultainen vai jokin muu?
Oikeastaan punainen, kultainen, vihreä, pinkki, sininen ja valkoinen jouluna, muttei kaikki tietenkään yhdessä.

4.Paras joululaulu?
Ihan tosi vaikea kysymys, kun niitä on niin paljon. Mutta ollaan joskus miehen kanssa ajeltu lumituiskussa kotiin jouluaattoiltana, kun radiossa on soinut Jouluyö, juhlayö, ja se oli aika hieno hetki.

5. Leivotko jouluksi? Mitä?
Leivon, ja yleensä aina ne samat, eli joululimppua, taatelikakkua ja siirappipipareita itsetehdystä taikinasta. Joskus sitten ollaan ihan villejä, ja kokeillaan jotain muuta.

6. Juotko glögiä? Teetkö itse vai ostatko kaupasta?
Me juodaan tosi paljon glögiä, ja ostetaan aina kaupasta. Yleensä Marlin glögiä, joskus muitakin.

7. Miten rentoudut joulun aikaan?
Loikoilemalla sohvalla joulukuusta katsellen, ja samalla kuuntelen radiosta joululauluja. Se on aina yhtä ihanaa ja tunnelmallista. Tämä hetki on usein aamulla varhain tai illalla myöhään.

8. Poltatko kynttilöitä kun pimeys alkaa lisääntymään?
Kyllä, hyvin paljon. Ennen poltettiin myös pöydillä, nykyään vaan leivinuunin reunalla, minne Peppi ei pääse. On sen verran vilkas kisu, että täytyy huolehtia, ettei polta itseään.

9. Uskotko Joulupukkiin ja tonttuihin?
No ainakin tonttuihin, joita on kuuleman mukaan ennen majaillut tällaisissa vanhoissa taloissa, niin kuin missä me asutaan. :)

10. Tuleeko teille Joulupukki?
Ei meille tule Joulupukkia. Muistelisin, että viimeksi pukki on tullut joskus 8 vuotta sitten, kun sisareni poika oli pienempi.

11. Ostatko itsellesi joululahjan?
 Body shopin joulukalenteri on joululahja, sekä ostan joulun jälkeen alennusmyynneistä jotain.

Onko teillä jo näin jouluista? Mukavaa sunnuntaita! :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun vastailit. :) Mekin tehdään äidin kanssa piparit aina omasta taikinasta ja kuusen ihailu iltaisin on rentouttavaa puuhaa. Se on niin kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi tunnustuksesta ja haasteesta! Jouluisiin kysymyksiin on aina hauskaa vastata! Ja kuusi on kaunis, se on joulun kaunein koriste <3

   Poista
 2. Onko teillä aito kuusi? Meillä on. :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤