torstai 17. syyskuuta 2015

Joulukorttitehdas


Täällä oli eilen joulukorttitehdas pystyssä. Talkooväkikin on vielä paikalla :). Eli katselin illalla Elämä Lapselle-konserttia, ja samalla tein näitä kortteja. Suunnitelmissa oli tehdä muutama, mutta innostuin hommasta niin, että tein loppujen lopuksi vähän enemmän kuin muutaman. Ja Peppi oli touhussa mukana. Minun ei tarvitse kuin kaivaa nämä korttitarpeet esiin, niin neiti tulee. Peppi on niin aktiivinen kisu, että se osallistuu vähän kaikkeen :).

Mutta nyt kun tämä korttitilanne on näin hyvä, voin keskittyä kutomiseen, ihanaa! Maanantaina sain postista tilaamani langat, ja sormet syyhyävät päästä kutomaan niistä sukkia. Tosin ensin on kudottava loppuun keskeneräiset säärystimet/jalan lämmittimet. Miksi niitä nykyään sanotaan?

Ja voin sen verran paljastaa, että täällä on puuhattu blogiinkin yhtä ja toista, mutta ne jutut paljastuvat vasta myöhemmin, kun joulu on lähempänä. 

Sitten vielä yksi juttu. Toisessa blogissani, Kipua ja Poskipunaa, on arvonta. Eli käyhän osallistumassa, jos haluat. :)

Miten siellä vietetään torstaita? Onko sinulla yhtä ahkera apulainen joulukorttisavotassa? Mukavaa torstaita! :)

17 kommenttia:

 1. Sateisessa säässä mennyt tämä päivä ollaan tehty koiran kanssa lyhyitä lenkkejä ja muuten ollaan pysytelty sisätiloissa paperimassa puuhissa.

  Minulla ei ole viellä joulu savotta alkanut ensikuussa alkaa aikalailla se tuttu ja turvallinen tohina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan myös oltu ihan sisätiloissa. Vielähän tässä on aikaa savotalle. Noissa 3D korteissa oli vaan sen verran puuhaa, etten halunnut jättää niitä ensi kuuhun. Voi lokakuussa touhuta sitten kaikkia muita joulujuttuja rauhassa :)

   Katselinkin sun blogista niitä paperimassa juttuja. Aika jänniä. Meillä ei ole yleiskonetta, niin en voi itse kokeilla tehdä. Kerro sitten, että onnistuiko ne! Kiva idea :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ollaanpa siellä oltu ahkeria. Heti haluais itekin aloittaa korttiprojektin, taitaa vain liikaa olla pieniä sormia kaverina. Ite tykkään tehdä 3D kuvat valmiiksi ja sitten yhdistänyt ne rytinällä korttipohjiin ja laittelen muut koristukset. Piha töitä vielä on tehtävänä ja työt haittaa kaikkea hauskaa ja joulu valmisteluja, mutta pikku hiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on lähinnä pieniä tassuja apuna :) Ahaa, tuohan kuulostaa kätevältä, että tekee kuvan ensin. Kokeilen sitä seuraavalla kerralla. Tiedätkö muuten, että voiko nämä 3D kortit lähettää kuorissa joulumerkeillä? Meinaa kun ne ovat paksuja ja painavampia kuin tavalliset kortit.
   Ja niinpä. Kyllä niitä töitä riittää. Mutta ihan niin kuin sanoit, niin pikku hiljaa :).

   Poista
  2. Mää oon lähettänyt 3D kortteja siinä postista tulleessa kirjekuoressa joulu merkillä ja on ne perille aina menneet :)

   Poista
  3. Hyvä tietää, kiitos. Eli siinähän minäkin sitten laitan ne menemään :)

   Poista
 4. Oletpa tehnyt jo paljon! Hieno juttu! Ihanaa iltaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan innostuin tekemään. :) Ihanaa iltaa sinulle myös! :)

   Poista
 5. On se vaan hyvä, että sinulla on noin reipas apuri siellä ettei tarvitse yksin pakertaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Kaikessa on Peppi mukana. Tuohon joulukorttien tekemiseenkin heräsi ihan varta vasten uniltaan, että pääsi auttamaan :).

   Poista
 6. Ootpa saanu paljon kortteja jo tehtyä ihanan kisun kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on meidän Peppi niin ahkera ja suloinen :)

   Poista
 7. Näyttääpä joukossa olevan ainakin yksi söpöllä kissan kuvalla varustettu kortti. :)

  VastaaPoista
 8. Ahkera olet ja hienoja kortteja. 50g taitaa olla se joulupostimerkinkin painoraja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Täytyy ehkä punnita, ennen kuin lähettää. Ja osan voi viedä suoraan postilaatikkoon tai antaa käteen. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤