lauantai 26. syyskuuta 2015

Beethoven`s Christmas Adventure

Täällä huokaisen syvään, ennen kuin aloitan kirjoittamaan juuri katselemastani Beethovenin jouluseikkailu elokuvasta. Ihan ensin on pakko tunnustaa, että en ole niitä muita Beethoven elokuvia nähnyt. Ja lisään vielä sen, että pidän myös koirista, vaikka kissaihminen olenkin. Mutta tämä elokuva ei oikein iskenyt.

Olihan siinä aineksia. Päärooleissa oli tietenkin tämä Beethoven-niminen iso koira, poika nimeltä Mason ja hänen äitinsä, Christine, sekä tonttu Henry ja vielä toinenkin koira, Henkka. Ja ainahan näissä tällaisissa elokuvissa pitää kai pahis löytyä, ja tässäkin sellainen oli. Eli tämä onneton tonttu eksyi korvatunturilta Joulupukin kontin kanssa keskelle Amerikkaa, onnistui hävittämään sen, ja Maison ja nämä koirat auttoivat kontin löytämisessä. Ja tietenkin elokuvan pahis vei sen kontin.

Periaatteessa tästä elokuvasta olisi saanut ihan kivan ilman typerää pieruhuumoria ja muutenkin. Jokin vaan tässä ei iskenyt. Voi olla, että päätäni raastava migreenikin vaikutti mielipiteeseen, mutta tämä ei mene jatkoon. Plussaa kuitenkin joulumusiikista, ja kivasta lopusta.

Oletko sinä nähnyt kyseistä elokuvaa? Mitä pidit? Mukavaa lauantaita! :)

12 kommenttia:

 1. En ole nähnyt tuota joulu Beethoovenia! monet Amerikkalaiset joulu elokuvat on kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään valtaosasta amerikkalaisia jouluelokuvia. Oikeastaan mitä olen nyt katsellut näitä jouluelokuvia kesän ja syksyn aikana, niin vain pari kehnompaa on osunut kohdalle. Muuten olen tykännyt tosi paljon! :)

   Poista
 2. Viime jouluna katoin ja ei oikein iskenyt. Oletko lukenut tän tekstin http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2015/09/elokuva-vinkkihei-kuka-puhuu-nyt.html Siellä on yks jouluinen elokuva suositus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu luin. Se kuulostaa ihan mun elokuvalta, laitetaan listalle! :)

   Poista
 3. http://joulu1nen.blogspot.fi/2015/09/liebster-award.html

  Sain viimein vastattua tuohon haasteeseen :). Tai kysymyksiin vastaaminen ei ollut vaikeaa, mutta oli vaikeaa keksiä kysymyksiä haastettaville ja se, että ketä haastaa. Tuntui, että tosi monilla oli yli 200 seuraajaa jo vaikka usein luen myös sellaisia blogeja joissa ei niin paljon seuraajia olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu :). Se eteenpäin laittaminen oli kieltämättä työlästä puuhaa. Mutta muuten tällaiset haasteet ovat hauskoja :).

   Poista
 4. En ole nähnyt mutta tämä elukuva kyllä kuuluu niihin mitä haluaisin katsoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihan jouluinen elokuva, ja ihanat koirat :).

   Poista
  2. Meilläkään ei olla ainakaan vielä tätä elokuvaa katsottu, vaikka äiti ja lapset tykkää muutoin näistä Bethoovenin elokuvista :)

   Poista
  3. Tämä onkin hyvä koko perheen jouluelokuva :)

   Poista
 5. Tämä on aivan ihana elokuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, vain ne jotkut kohtaukset ampu yli mun mielestä. Mutta koirat oli aivan ihania, ja ihanan jouluinen tunnelma :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤