maanantai 17. elokuuta 2015

Peppi ja syysvalot


Aiemmin oli puhetta syysvaloista. Kyselin teiltä, että millaisia ne oikein ovat. No, sittemmin mentiin miehen kanssa käymään paikallisessa ostoskeskuksessa, ja lähdin aika määrätietoisesti etsimään näitä syysvaloja Anttilasta. Ensin löysin oksia, joissa oli valoja, ja mietin, että josko semmoiset ostaisin, mutta ei. Ei meillä olisi ollut sopivaa astiaa niille oksille, joten jatkoin etsimistä. Viimein, hortoiltuani jonkun aikaa, löysin nämä valot kaikkein näkyvimmältä paikalta tottakai. Nämä valko-harmaat pallot olivat viimeiset laatuaan, värillisiä palloja oli vaikka kuinka paljon. Harkitsin kyllä vihreitä palloja, mutta tylsänä tyyppinä päädyin näihin. Oikeastaan ratkaisuun vaikutti myös migreenialttiuteni, ajattelin, että miten värilliset valot mahtavat vaikuttaa siihen asiaan. Joten näiden pallojen kanssa poistuin liikkeestä varsin tyytyväisenä.

Ja sitten kotona... Enhän minä ollenkaan taas tajunnut varautua tähän! Kun kaivoin valopallot laatikosta pois, oli Peppi (kissamme) paikalla sekunnissa: "Jee, uusia leluja emo, mahtavaa, palloja!" ja niin alkoi pallojen pompotus, kunnes laitoin pallot takaisin pahvilaatikkoon huokauksen kera, ja laatikko joulukaappiin. Siellä se laatikko on parasta aikaakin. Ja minä mietin kuumeisesti, että mihin ihmeeseen voin ripustaa ne valot, ettei Peppi pääse niihin käsiksi - ihan jo oman turvallisuutensa tähdenkin!? Jonnekin hyvin ylös ilmeisesti?

Niin jos kiinnostuit näistä valoista, niin ne ovat Airam Led Mona pallosarja. Sarjaan kuuluu 8 palloa, ja valot sopivat sisäkäyttöön. Omani ostin Anttilasta, jossa näitä oli myytävänä usealla värillä. 

Ajattelin ripustaa valot syyskuussa paikoilleen - niin jos se paikka vaan löytyy! Sen verran kokeilin valoja pistorasiaan, että upeat ne ovat! Juuri ihanat tunnelmavalot. 

Joko siellä on kaivettu esiin syysvaloja? Mukavaa maanantaita! :)

10 kommenttia:

 1. Mö kliksautan värivalot suoraan päälle olohuoneen hyllyyn. :) Ehkäpä jo tänä iltana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, miksei jo tänään :). Värivalot on varmasti myös hienot, melkein ostin ne vihreät!

   Poista
 2. Nämä ovat kauniit. Minulla oli samanlaiset mutta ikä tuli vastaan liiallisen käytön takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nämä kestävät kauan kun ovat niin ihanat... Mutta eipä nuo valot ikuisia ole. Joka vuosi joutuu ostamaan uusia jouluvaloja, kun vanhat tulee tien päähän.

   Poista
  2. Ennättivät nuo meillä tosiaan olla kolmisen vuotta hyvin ahkerassa käytössä. Käyttöikä vain tuli vastaan.

   Poista
  3. Joo no aika kauan ne sitten kestää. Jotkut seitsenhaaraiset kyntteliköt ei kestä meillä kun yhden talven, tosin me poltetaan niitä aika paljon, mutta silti.

   Poista
 3. Mitenkäs olisi iso lyhty? Olisivatko valot sen sisällä turvassa Pepiltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on vallan mainio idea! Ja meillä on iso lyhty. Kokeilen vielä tänään! :)

   Poista
  2. Laitahan kuvaa sitten jos lyhdyn sisään asettuivat kauniisti.

   Poista
  3. Kuvat on otettu, ja postaus on tulossa ihan lähiaikoina :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤