maanantai 27. heinäkuuta 2015

Lisää jouluisia kirppislöytöjä


Kuulin tosiaan ystävältäni mitä mainioimman jouluisen kirpparivinkin, ja sen perusteella lähdin uudelle kirppiskierrokselle. Kirppiksellä on jotenkin niin rentouttavaa pyöriä, ja samalla voi tehdä ihan älyttömän kivoja ja edullisia löytöjä.

Eli löysin taas pari kivaa joulupukkia varastoon. Niitä ei voi olla koskaan liikaa! Niissä ei ollut ollenkaan hintaa, ja kun kassalla tiedustelin, että paljonko ne maksaa, sanoi myyjä, että saan ne kaupan päälle! Oli tosi ystävällistä palvelua. Ne pääsevät joulukaappiin odottelemaan joulua.


Tästä pienestä kuusilautasesta tykkäsin myös, ja ostin sen kynttilänalustaksi. Niille on aina käyttöä.


Ostin myös pari tosi edullista joulucd:tä, sillä joulumusiikkia kuuntelen todella paljon. Varsinkin tuo Happy Holidays kiinnostaa kovasti! Joulun sävel päätynee äidilleni.

Lisäksi ostin yhden joulufilmin, mihin palataan sitten joskus syksyllä ;). Eli jouluisia ostoksia, mistä tuli taas ihan jouluinen fiilis.

Nyt kyllä kutkuttaa aika pahasti päästä KUUNTELEMAAN noita joululevyjä, ja ihan bloginkin merkeissä se on aiheellista vai mitä :D. Ah mikä ihana uusi tekosyy sanoa miehelle! Eli jos ihan vähän kuuntelisi, millaisia levyjä nämä oikein ovat, ja joisi joulukahvia :). Samalla voisi vähän vihkoon raapustella suunnitelmia ensi joululle. Näin minä teenkin.

Mukavaa maanantaita, ja onko siellä tehty mitään hyviä löytöjä viime aikoina?

2 kommenttia:

  1. Viime aikoina ei ole tehty löytöjä, mutta postauksestasi tuli mieleeni ihanat vanhat joulutontut, jotka löysin taannoin kirppikseltä. Keräilen vanhoja joulutonttuja. :)

    VastaaPoista
  2. Vanhat joulutontut onkin ihania :). Muistuu heti mieleen yksi lapsuuden kodin tonttu <3. Niitä on varmasti kiva kerätä! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤