keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Joulun suunnittelu heinäkuussa


Mitä kesällä voi jouluksi suunnitella? Vaikka mitä! Jouluihmisellä on joulu mielessä lähes läpi vuoden, ja kesälläkin alemyynneissa toinen silmä vahtii alennuksia sillä silmällä, että olisiko missään joululahja-ainesta. Itse en ole yhtään lahjaa vielä ostanut, mutta lähes jokainen on valmiiksi mietitty, ja vaatii enää sitä osto-osuutta. Joka vuosi olen ajoissa lahjojen kanssa, ja tämä vuosi ei tule olemaan poikkeus. Ja kuten jo taisin aiemmin mainita, niin tänä vuonna en harmikseni kykene enää kutomaan (koska sormien nivelet ovat niin kipeät fibromyalgian vuoksi), mikä oli minulle kovin rakas harrastus, joten nyt tulee kokonaan toisenlaisia lahjoja. Toisaalta, vaihtelu virkistää niin lahjan antajaa kuin saajaa.

Mitä muuta voi heinäkuussa tehdä joulun hyväksi? No suunnitella kaikkea muutakin! Mitä leipoa tänä vuonna (vai leipoako ollenkaan?), mitä ruokaa on joulupöydässä ja ketä on koolla jouluaattona? Meillä oli viime vuonna niin kiva jouluaatto täällä meillä, että tänä vuonna otetaan varmaankin uusiksi samalla porukalla.

Heinäkuussa voi myös bongailla kirppiksiltä joulutavaraa, ja kauppojen poisto-osastoilta saattaa tehdä hyviä löytyjä. Ja tottakai käsitöiden tekijöillä on jo kova vauhti päällä. Myös joululeffat kannattaa tilata nettikauppojen kesäalesta valmiiksi syksyä varten.

Pian voi sitä paitsi alkaa polttamaan kynttilöitä, kun illat vääjäämättä alkavat hämärtyä. Joten PALJON voi joulun eteen tehdä jo heinäkuussa, jos haluaa.

Huom. nämä olivat tosiaan vain heinäkuun joulusuunnitelmia! Paljon asiaa vielä tulossa, pysy linjoilla :D

Ps. Minulla on hyvin ahkera apulainen aina mukana näissä blogijutuissa, joka näyttää tältä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi ❤