maanantai 20. heinäkuuta 2015

Jouluihminen ja kirpputorit


Kaipasin perjantaina hieman tuulettumista, ja suunnattiin miehen kanssa kirppiksille. Ekalta kirppikseltä ei löytynyt oikein mitään, ja ajattelin jo, että taitaa olla turha keikka. Mutta sitten tällä jälkimmäisellä kirppiksellä alkoi löytyä joulutavaraa niin paljon, että lopulta olin hämmentyneenä kassalla ison kasan joulutavaraa kanssa, heinäkuussa. Niin tuo ylhäällä oleva iso lumiukon kanssa oleva pukki oli viimeisin löytö, minkä tein, ja kiireesti sanoin miehelle, että nyt kassalle, ennen kuin vielä jotain löytyy. Sillä katsokaas mitä muita löytöjä me teimme:


Aivan, kummallekin oma joulumuki. Mies ehdotti, että AATTONA ottaisimme ne käyttöön. Minä suorastaan kirkaisin, että kyllä ne aikaisemmin jo käyttöön tulevat. Itse ajattelin lähinnä hm. lokakuuta marraskuuta. Mutta joka tapauksessa ajoissa. Ja että syksyllä ei lukeminen lopu, löytyi myös tällaista:


Täällä rakastetaan Joulu Akuja! Ja muuten myös kerätään niitä. Ne ovat suorastaan aarteita minulle. Siinä on myös tuo ihana Disneyn peltirasia, minkä nappasin mukaan, kun se oli niin söpö, ja kyllä sille käyttöä löytyy. Lisäksi oli vielä euron punainen joulupöytäliina, jonka nakkasin suoraan pyykkikoriin. Joten kyllä se jouluhulluus taas pääsi irti! Onneksi nämä kirpparin huvit ovat hyvin halpoja iloja.

Oletko sinä löytänyt mitään kivaa viime aikoina, kirppikseltä tai kaupasta?  Mukavaa maanantaita!

Ps. Tänään tulee televisiosta Yksin kotona 3, eli jouluinen komedia. Olen nähnyt ykkösen, ja muistaakseni osittain kakkosen, joten nyt ajattelin katsella, millainen tämä kolmonen on. Subilta tulee klo 21, jos jotain kiinnostaa :).

4 kommenttia:

 1. http://mummolatyyliin.blogspot.fi/?m=1


  ihania kirppislöytöjä ja kiitos leffavinkeistä. Nyt onkin oivallinen hetki katsella joululeffoja kun vielä ei joulukiireet paina päälle.

  VastaaPoista
 2. Niinpä, kiva aloittaa hyvissä ajoin ajan kanssa jouluelokuvien katselu :). Kiva, jos on ollut vinkeistä hyötyä. Lisää vinkkejä on tulossa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kahvimukit ja rasia. <3

  VastaaPoista
 4. Minustakin :). Oon tehnyt kirppikseltä mahtavia löytöjä viime aikoina!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤