keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Harmaan päivän piristys


Sunnuntaina täällä oli kamala harmaa sadepäivä. Kun katsoi ulos, näytti ihan syksyltä. Päätin piristää itseäni, kun olin vielä yksin kotonakin, ja touhusin kaikenlaista. Arvaatte varmaan mitä mukista löytyy?

No tietenkin joulukahvia! Koko keittiön valtasi kardemummakahvin tuoksu, mitä en valitettavasti pysty teille netin välityksellä taikomaan. Ja jotainhan se kahvi kaipasi kyytipojaksi. Niinpä päätin kaivaa vanhan joulu Aku Ankan kätköistäni, ja niin iltapäiväni muuttui heti paljon mukavammaksi, ja sain uutta potkua päivään.

Tuo oli muuten niin mahtava yhdistelmä: joulukahvi + joulu Aku, että se tulee toistumaan tässä talossa ennen joulua useita kertoja! 

Kun sitten pääsin jouluttelun makuun sunnuntaina, en pystynytkään lopettamaan. Mieleni huusi lisää jouluttelua. Muistin jemmaamani kätkön viime joululta. Jemmasin sen nimenomaan tulevia harmaita päiviä varten viime joulun jälkeen. Nimittäin nämä:


Oi ihanat The Body Shopin omenaiset joulun kausituotteet (ja karpalo). Minä ja kylpyhuone tuoksuimme niin omenalle, että mieskin huomasi sen heti.

Omenalla tuoksuen jatkoin puuhiani, eli kirppis tuotteiden hinnoittelua (meillä on pöytä varattuna ensi viikolle), eikä harmaa sää kyllä enää haitannut minua yhtään!

Tällaisilla pienillä kikoilla minä piristän harmaita päiviä. Mitä keinoja sinulla on päivän piristämiseksi? Mukavaa keskiviikkoa! :)

4 kommenttia:

 1. voi mikä piristyspaketti, kelpaisia minullekkin. Ja jouluakkarit....

  sinulle on tunnustus blogissani http://mummolatyyliin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta, otan haasteen vastaan heti kun ehdin :). Ja eikö olekin aikamoinen piristyssetti :).

  VastaaPoista
 3. Löysinpäs minä kivan joulublogin jään seuraamaan. :) Ovi jouluun blogista tänne löysin.

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että tykkäät Minttu, tervetuloa! :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤