lauantai 9. syyskuuta 2017

Syksyisiä tunnelmia


Syksyaikaan ja joulun odotukseen kuuluu meillä kaappien siivous. Olen jo keittiön kaappeja käynyt läpi sekä vaatekomerot. Nyt oli joululaatikon vuoro. Kyseessä on siis kirjoituspöydän laatikko, joka sisältää jouluisia juttuja, kuten joulukortteja, pakettilappuja, joulutarroja ym. Ennen siellä oli myös lahjanarut, mutta ei enää. Peppi osaa avata tuon laatikon, ja narua se rakastaa niin paljon, että yrittää syödä sitä heti. Niin narut on nykyään sellaisessa jemmassa, minne Peppi ei pääse.


Mutta siis aloin siivoamaan tuota laatikkoa, ja apuri tuli melko heti. Peppi rakastaa komeroiden siivoamista! Ja ylipäätänsäkin kaikkea touhuamista. Peppiä kiinnostaa kaikki! Niin me sitten saatiin tuokin laatikko taas niin siistiksi, että nyt löytää helposti, mitä sitten etsiikään. Ylimmässä kuvassa näkyy muuten vanha kannettava cd-soittimeni. Se on päätynyt joululaatikkoon, kun yllättäen olen kuunnellut sillä joulumusiikkia! 😀


Ja toki syksyyn kuuluu myös tunnelmavalojen lisääminen. Ostin Tokmannilta Suomi 100-pallovalot. Ne ovat Airamin, ja pitäisi palaa 10 000 tuntia. Niissä on yhteensä 10 palloa. Tykkään niistä kyllä kovasti. Peppi ei ole niitä vielä huomannut, saa nähdä, mitä käy, kun huomaa. 😀 Muita valoja meillä ei vielä ole, mutta kynttilöitä ja tuikkuja poltetaan joka ilta. 

Tunnelmallista viikonloppua! 💛

10 kommenttia:

 1. Mekin ollaan autettu ja niin laatikoihin siivoamisessa kuin laatikoista siivoamisessa 😸 - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Pepsi ja Max! Varsinkin se laatikoista ulos siivoaminen on tärkeää! 😸 - Peppi

   Poista
 2. Ihana, kun Peppi on aina innoissaan auttelemassa.😍
  Ihanat kuvat!
  Tosi hienot nuo Suomi 100-pallovalot.
  Kynttilöitä tulee täälläkin paljon polteltua. Ihanaa tämä syksyn aika.
  Tunnelmallista viikonlopun jatkoa sinulle!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peppi on innokas apuri. ☺
   Tunnelmallista viikonlopun jatkoa myös sinulle! ❤

   Poista
  2. Saa nähdä mitä meidän Boris tulee tykkäämään kun joulukoristeita ja tavaroita kaivetaan esiin. Ehkä lahjanarut saa sen vihdoinkin liikkeelle.

   Poista
  3. Ihan varmasti Boris saa kyytiä, kun joulujuttuja alat ottamaan esiin! 😀

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Peppi on ihana ❤

   Valot on kyllä kivat! :)

   Poista
 4. Kivat valot. Voi kun saisikin jostain inspiraatiota ruveta kaappeja siivoilemaan....vaatekaappi on ainakin ihan nurinkurin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se inspis saattaa tulla ihan yllättäen :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤