lauantai 2. syyskuuta 2017

Joululahjoja ja käsitöitä


Heippa! Ihanan syksyinen keli on ollut ja illat pimenee ihan silmissä. Täällä on puikot sauhunneet joululahjoja, ja villasukkia on syntynyt aikamoinen läjä! Kuvassa kuitenkin viimevuotinen lahja äidille: kirjomani tyynyliina, ja tyyny. Tänä vuonna en jostain syystä ole innostunut kirjonnasta. Se oli selvästikin viime vuoden juttu. Muitakin lahjoja olen jo miettinyt aina välillä, ja periaatteessa tiedän jo, mitä kukakin saa minulta. Ja osa on jo ostettu, hih. :D Ai miten niin olen aikaisessa? :D

Joululehdet on tilauksessa, siis Kaikkien aikojen joulu ja Jouluherkut, vaikka ensin peruinkin tilauksen uuden ruokavalioni takia. Jouluherkut-numerossa pitäisi kuitenkin olla huomioituna myös erikoisruokavaliot. Ja onhan se kiva, että ne tulee kotiin. Näiden lisäksi minulle tulee juuri sopivasti pätkä Kodinkuvalehteä, jossa varmaankin tulee joulunumeroita. Muita joululehtiä ostan irtonumeroina sen mukaan, vaikuttaako mielenkiintoiselta. Täytyy kyllä myöntää, että Joululehdet ovat heikkouteni. Minusta niitä on ihana lukea! Ja sitten säilytän ne. Olen jo hieman lueskellut vanhoja joululehtiä... :)

Onko siellä suunniteltu vielä joululahjoja? Onko Joululehdet tilauksessa? Ihanaa alkanutta syyskuuta! <3

8 kommenttia:

 1. Tyynyliina on niin kaunis😍 Ihana että siellä on jo alettu joululahjoja väsäämään..joku vuosi tulee päätettyä että tänä vuonna! olen hyvissä ajoin..no vielä sitä vuotta ei ole vastaan tullut:) Monta hyvää ideaa kyllä joululahjoiksi on jo muhimassa..Oikein mukavaa syyskuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ☺ Juu, olen aina joululahjojen kanssa aikaisessa. Mutta tiedän kyllä, mitä tarkoitat, kun suunnitelmista huolimatta ei olekaan ajoissa. Minulla on monta sellaista asiaa myös. 😀 Ihanaa syyskuuta sinulle!

   Poista
 2. Kaunis tyynyliina! Taitavasti tehty!❤
  Minäkin tykkään joululehdisä, mutta vielä en ole niitä lukenut.
  Ostelen myös kaupasta joululehtiä jotka kiinnostavat. Ja joskus tekee löytöjä kirppariltakin.Joululehtiä on ihana lukea. Minulla on myös tallessa monen vuoden joululehdet.
  Hyvällä mallilla sinun lahjat!
  Yhden joululahja tilauksen olen tehnyt ja sen voin blogissa paljastaa vasta joulun jälkeen. Tulee meidän juniorille.
  Ihanaa alkavaa viikkoa!❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤
   Totta, kirpppiksiltä löytää myös välillä kivoja joululehtiä. Olen löytänyt vanhoja 90-luvun lehtiä sieltä, ja niitä on ihanaa ja nostalgista lukea.
   Sehän se on, ettei blogissa voi lahjoja paljastaa ennen joulua.
   Ihanaa alkavaa viikkoa myös sinulle! ❤

   Poista
 3. Muutama joululehti tulee varmasti irtonumerona ostettua.JOulualhjoja ei ole tullut suunniteltua, mutta säärystimet pitäisi tässä jo kutoa, yöllä kun tulee töistä niin jalkoja palelee. Odotan jo Joulukissarinkiä, sillä meille on oma kisu nyt tulossa, niin tietty pikkuisele pitää jouluyllätys saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säärystimet on kyllä hyvät, niitä olen aina välillä myös kutonut. Voi ihanaa että teille on tulossa kisu! Joulukissa on tosi kiva rinki! ☺

   Poista
 4. Kyllä joulun odotus alkaa heti kesän loputtua.Joululehtiä olen säästänyt monelta vuodelta ja kohta täytyy käydä vanhat lehdet läpi,ennen kuin uudet tulevat. Pitkin vuotta teen kaikenlaista "jemmaan".Joulusta tulee jollain lailla nyt erillainen. On tapahtunut perheessä muutoksia eli....katsotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin, joilla joulun odotus alkaa heti kesän jälkeen! Vanhoja lehtiä on kyllä kiva lueskella, ennen kuin uudet ilmestyy. Jemma on hyvä olla olemassa! ☺

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤