tiistai 8. marraskuuta 2016

Lisää lämpöä kylmyyteen


Kaikki, jotka ovat meillä käyneet talvella, tietävät, että meillä on aika viileää. Varsinkin lattiat ovat kylmät, ja mikäs ihme tuo on, kun talo on niin vanha, reilusti yli sata vuotta. Itse me ollaan siihen suunnilleen totuttu, mutta pakko myöntää, että tänä vuonna kun tuo talvi tuli aika äkkiä, niin huomasin yöllä palelevani. Minulla kun on vielä kilpirauhasen vajaatoiminta, ja tänä syksynä arvot ovat olleet vähän pielessä. Mutta ei hätää, minulla on konsteja kylmää vastaan!

Tuossa yllä olevassa kuvassa ovat yhdet konstini, eli Lapuan Kankureiden konstit. Kaksi villavilttiä, taskuhuivi hartioille sekä kuumavesipullo. Ai että niillä sitten lämpenee ihanasti! Ne ovat jo vähän nukkaantuneita, sillä ovat olleet kovassa käytössä. Villavilttejä käytän yöllä peiton päällä, sekä myös sohvalla jalkojen päällä. Kovilla pakkasilla tuo taskuhuivi on ihan lyömätön ylävartaloa lämmittämään.


Kuumavesipullo on myös kovilla pakkasilla tosi hyvä. Pidän sitä jalkojen päällä viltin alla, ja kyllä lämmittää! On myös tosi helppo käyttää. Sen kun vedenkeittimellä lämmittää veden, ei kuitenkaan ihan kiehuvaksi. Pullo jätetään hieman vajaaksi, ja sitten on se on valmis lämmittämään!

Ja nyt kun ollaan näin joulun alla, niin eikös nämä ole aika kivoja joululahjavinkkejä? Voit ostaa tuotteita ainakin Lapuan Kankureilta sekä Prismasta.

Onko Lapuan Kankureiden tuotteet sinulle tuttuja? Mukavaa tiistaita! :)

Ps. Mies alkaa olla terve, mutta nyt olen minä kipeä. Kunpa tämä tauti ei kestäisi kauan, kun se joulukin on tulossa!

12 kommenttia:

 1. Iltalehdessä oli valtavan hyviä ohjeita flunssan selättämiseen vuorokaudessa,
  tässä linkki: http://www.iltalehti.fi/flunssa/2013101517607577_fl.shtml

  Hot water bottle - niin englantilaista :) Meilläkin on vanha talo ja joka syksy
  ilmojen kylmettyä joudutaan palelemaan ennen kuin saadaan patterit
  ilmatuiksi ja lämmitys kunnolla käyntiin. Suihkuhuoneen lattialämmitys on
  jotenkin niin heikentynyt että otettiin irrallinen sähköllä käyvä lämmitin
  avuksi. Kyllä se siitä taas !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon linkistä! Haluaisin just selättää tämän taudin mahdollisimman pian.

   Paleleminen on kurjaa. No onneksi meillä on nyt lämpimämpää, kun laitettiin pattereita vähän kovemmalle. Meillä on myös ilmalämpöpumppu sekä pystyuuni, mutta kovilla pakkasilla talo meinaa jäähtyä, kuten viime talvena. Silloin kaivan esiin kuumavesipullon :)

   Poista
 2. On tuttuja, meillä taitaa olla heiltä joitain saunajuttuja. :)

  VastaaPoista
 3. Ei ole tuttuja tuotteita!
  Kuumavesipullo vaikuttaa kivalta tuotteelta.
  Harmi, kun nyt sinä olet kipeä.
  Toivotan sinulle pikaista paranemista!☕️😘❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti menee pian ohi, ettei häiritse joulun odotusta! Tykkään kovasti tuosta kuumavesipullosta, se on kätevä ja myös kaunis. Aika kiva lahjaidea! Mukavaa tiistaita Sari! :)

   Poista
 4. Flunssat on tylsiä. Kankureiden myymälässä olen joskus poikennut Lapualla käydessä (miehen sukua sillä suunnalla). Tykkääkö Peppi kuumavesipullosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi siellä olisi kiva päästä käymään, varsinkin ale-aikaan :D Peppi rakastaa noita punaisia vilttejä, mutta ei välitä kuumavesipullosta. Peppi sylissä on kyllä lähes sama kuin jos olisi kuumavesipullo sylissä! :)

   Poista
 5. Voi ei! Toipumisia sinulle! Hyvät 'lääkkeet'sinulla tuntuu olevan.
  Minullakin on kuumavesipullo, mutta se on vain koriste. Ei ole tarvinnut käyttää vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tämä tästä. Juu lääkkeet on hyvät, ei ainakaan enää palele! Kuumavesipullo on kaunis kyllä koristeenakin! :)

   Poista
 6. Oi miten ihanan ja lämpimän näköisiä. Vanha talo meilläkin ja lämmitetään pääasiassa uuneilla. Patterit vain oikeesti kovilla pakkasilla hätävarana. Villasukat ja erilaiset viltit vakiovaruisteita meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuneilla onkin hyvä lämmittää. Meillä on monenlaista lämmitysmuotoa. On pystyuuni, pellettitakka, ilmalämpöpumppu ja patterit. Pellettitakka on käytössä vain kaikkein kylmimmillä pakkasilla, sillä siinä on niin kiinni ja siitä tulee nokea. Ihaninta on lämmittää puilla :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤