torstai 20. lokakuuta 2016

Katsaus joululehtiin


Tunnelmallista torstai-iltaa meiltä! Illat on niin pimeitä, että saan käyttää tahdonvoimaa, etten laita vielä kynttelikköjä ikkunoihin. Mutta kun ensi viikolla kelloja käännetään, ilmestyy kyntteliköt meidän akkunoille! Tietysti kaupungin valoissa ei näin pimeää olekaan kuin meillä, vaikkei mekään nyt ihan korvessa asuta. Mutta ihan riittävän syrjässä kuitenkin.

Olen lukenut joululehtiä! Ostin kuitenkin englantilaisen Your Best Ever Christmas lehden, ja minulle tuli kotiin Joulu Maalla. Olen yllättäen tykännyt erityisesti tuosta ekasta lehdestä. Minullahan on historiaa Englannissa. Olen asunut siellä, ja työskennellyt tarjoilijana hotellissa. Vaikka tuosta on aikaa, muistan nuo ajat aika hyvin! Englantilainen joulun odotus on jollain tasolla siis tuttua (joulun odotus hotellimaailmassa on tuttua), ja olenkin ilolla lukenut Your Best Ever Christmas lehteä. Tykkään englantilaisesta tavasta koristaa kotia ja kaupunkia jouluksi! 


Lehdestä on paljon apua jouluvalmisteluissa. Kaikki vaiheet käydään läpi, ja vinkkejä tulee kosolti. Jopa muutaman kilon pudottamiseen tarpeen vaatiessa ;) että mahtuu juhlamekkoon. Reseptejä lehdessä on paljon, ja ne kuulostavat ihan kivoilta. Lehdestä löytyy myös paljon lahjavinkkejä. Kaiken kaikkiaan monipuolinen joulun odotus lehti!


Joulu Maalla-lehti on minulla vielä aika alussa, mutta englantilaisen joululehden jälkeen siinä tuntuu olevan hyvin maltillisesti "joulua". Mutta toki tykkään myös siitä. Maalla lehdessä esitellään aina maalla asuvia perheitä koteineen, ja näin joulunumerossa kerrotaan perheiden joulun odotuksesta sekä joulun vietosta. Lehdessä on toki muutakin asiaa, ja paljon kauniita kuvia.

Ensi viikolla ilmestyy lisää joululehtiä, joten palataan asiaan myöhemmin. ;)

Oletko sinä ehtinyt lukea vielä Joulu Maalla-lehteä tai Your Best Ever Christmas-lehteä? Mitä pidit? Mukavaa loppuviikkoa! :)

18 kommenttia:

 1. Kaunis punainen kynttilä.

  Ai olet asunut Englannissa? Minä olin opiskeluaikana lontoolaisessa hotellissa chambre maid eli hotellisiivooja :) Joulehtipinoa en ole vielä ottanut esiin, mutta muistaakseni minulla on vain suomalaisia ja ehkä yksi italialainen. Laita joskus omiasi esille tänne 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita! :)

   Juu työskentelin aulabaarissa tarjoilijana ja samalla tarjoilin huoneisiin. Sekin hotelli oli suur-Lontoon alueella. Jänniä kokemuksia :) Juu, laitan joskus lehtiä esille. :)

   Poista
  2. Kivannäköiset lehtien kannet. Aamulla täällä näkyi vain tuo kynttilän kuva. En tiedä oliko häiriö vai lisäsitkö kuvat myöhemmin. Joka tapauksessa hienot lehdet. Tuollainen takka olisi ihana.

   Tykkäsin olla hotellissa töissä. Se oli West Bromptonissa, lähellä Earl's Courtia.

   Have a great weekend !

   Poista
  3. Thanks, to you too!

   Juu lisäsin kuvat päivällä, kun otin ne päivänvalossa. Sen takia en niitä vielä illalla laittanut :)

   Oli se elämä Englannissa ihan kivaa. Pääasiassa työtä, mutta myös nähtävyyksiä, ja työkaverit oli kivoja :)

   Poista
 2. Nuo molemmat ovat minulle uusia tuttavuuksia. Joskus aikoinaan tilasin aina Kotivinkin joululehdet, mutta nykyisin tyydyn selailemaan lehtiä kirjastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotivinkin joululehdet ovat kivoja myös. Niin ihan hyvin nuo lehdet voi lukea kirjastossa myös. Itse vaan kerään joululehtiä, ja luen niitä myöhemmin uudelleen. Toisaalta niitä alkaa olla aikamoinen pino :)

   Poista
 3. Tuo Englantilainen joululehti näyttää niin jouluiselta. Varmasti on ihana lehti!
  Joulu maalla on varmasti myös hyvä. Minulla taitaa olla tallessa joitain vanhoja
  Joulu maalla lehtiä.
  Kohta kaupoissa on paljon erilaisia joululehtiä, mutta ei niitä kaikkia voi ostaa.
  Mutta joitain meinaan vielä hankkia...
  Kivaa perjantai päivää sinne!❤️😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo englantilainen ihana lehti! :)
   Joulu Maalla on perinteisen hyvä. Minullakin on tallessa vanhoja numeroita, olen säästänyt ne kaikki :)
   Niin en minäkään kaikkia osta, mutta jouluisimmat, esim. Kaikkien aikojen joulu on aina ihana, ja se tuleekin kotiin asti :)
   Kivaa perjantaita myös sinulle! <3

   Poista
 4. Noita lehtiä kun lueskelee, tulee ihan pakottava tarve nostaa joulujutskat esille. Mulla on pallovalot, en ole vielä tuonut muita valoja. Mä kyllä sanon että ne ovat kaamosvaloja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä nuo joululehdet lisäävät joulufiilistä, ja juuri siksi ne minusta onkin niin ihania <3 Pallovalot on tosi kauniit kaamosvalot! :)

   Poista
 5. Saako udella mistä ostit tuon englantilaisen lehden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen Citymarketista. Luulen kyllä, että Prismastakin löytyy :)

   Poista
 6. Kyllä kynttilöistä saa kauniita kuvia!
  Kiva, kun alkaa joululehtiä ilmestymään!
  Kivaa viikonloppua!🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Minusta yksi lokakuun parhaita puolia on uudet joululehdet :)
   Kivaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista
 7. Pimeinä iltoina onkin jo ihana poltella kynttilöitä. Joulu Maalla lehti piti itsekkin ostaa ja pikkuhiljaa olen sitä lueskellut aamuteetä lueskellassa. Vaikka onhan noita joululehtiä aikamoinen pino kertynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, kynttilöiden polttaminen on ihanaa :) Joulu Maalla on mulla ollut perinteenä ostaa jo hyvin monta vuotta. Ja niinpä, on niitä lehtiä jo pino :D Eikös nyt ole muotia tehdä lehtipinoista pöytiä, jos tekisi niistä joulupöydän :D

   Poista
  2. Can ya translate that in english please

   Poista
  3. Hey, and thanks for your comment! I just made the translation :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤