torstai 1. syyskuuta 2016

Syyskuun eka, suunnitelmia ja puuhat Pepin kanssa


Syyskuun alku se koitti taas! Eli virallisesti ollaan syksyssä. Olen täällä puuhaillut aika paljon käsitöitä, ja kuten mainitsinkin, valtaosa menee joululahjoiksi. Olen saanut tehtyä niitä nyt sen verran, että joululahjastressi on helpottanut. Tämän yllä olevan liinan tein välissä meille kotiin. Se ei varsinaisesti ole joululiina, mutta väreiltään se on jouluinen. Nyt on kirjonnat kirjottu, ja keskityn seuraavat kuukaudet kutomiseen.

Tässä on tullut myös uusia syyssuunnitelmia, sillä päätimme lähteä pienelle reissulle ystävän kanssa lokakuussa. Sitä odotan kovasti! Aika vähän on tullut käytyä missään viime aikoina, joten pieni tuulettuminen tekee todella hyvää! Reissuun liittyen tulee varmasti katseltua myös joululahjoja. :)

Nyt käyn myös kaappeja läpi ihan vain siivotakseni, ja samalla katsoakseni kirpparille sopivaa tavaraa. Jonkun verran tavaraa on löytynytkin, muttei niin kovin paljon, sillä meillä oli myös viime vuonna kirppispaikka. Hinnoittelemaan en ole vielä alkanut. Tässä on nyt kuukausi aikaa, täytyy yrittää vähän kerrassaan laittaa tavaroita kuntoon.

Peppi tietenkin penkoo tavaroita kanssani. Se on aivan innoissaan siitä puuhasta! Tassu käy syvällä kaapissa, ja rukki rutisee, kun on hyvä mieli. Emon kanssa on kiva puuhata, ja emon mielestä taas Pepin kanssa on kiva puuhata! <3

Miten sinulla syyskuu on startannut? Mukavaa syyskuun ekaa! <3

16 kommenttia:

 1. Nyt on alkanut joululahja-ajatukset tulemaan mieleen; se on varmaan tämä syksyisen ilman tulo vaikuttanut. Ihanko ulkomaille suunnittelet reissua? - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä joululahja-ajatuksia on jo paljon. Varmaan syksyn tulo vaikuttaa. Olisi pitänyt tarkentaa noita matkasuunnitelmia. Ei me tosiaan ulkomaille olla menossa, vaan ihan päivän reissu Helsinkiin :)

   Poista
 2. Todella kaunis liina!❤️
  Itsetehdyt lahjat on kivoja!
  Hienoa, kun olet ajoissa tehnyt joululahjoja!

  Ihana päästä Helsinkiin matkalle! Ja jos sattuu löytämään samalla jo joululahjoja.
  Pikku matkat piristää!😊

  Ihana Peppi, kun on niin innoissaan auttamassa!😀💕
  Tulee samalla pikku joulu siivous tehtyä, kun vie kirpputorille tavaroita myyntiin.
  Ihanaa syyskuuta sinulle!💕❤️😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3
   Minäkin tykkään tosi paljon itsetehdyistä lahjoista. Ja tykkään muutenkin käydä käsityömarkkinoilla ym. arvostan kädentaitoja. :)

   Niinpä, Helsingin reissu tekee terää! Ja varmasti löytyy lahjojakin. Ystävän kanssa on kiva päästä juttelemaan kaikessa rauhassa :)

   Peppi on ahkera apulainen, tehoa löytyy! Juu, tämä on motivoiva keino siivota! :)
   Ihanaa syyskuuta myös sinulle! <3

   Poista
 3. Mullakin olis kohta kudottava sukkia iso kasa, ehtiiköhän jouluksi.
  Mitenkä saisin ton kutimen vauhdikkaammaksi??
  Kaunis toi liina, itselläni on ollut yksi joululiina merkaamati varmasti viisivuotta, eikä se vieläkään ole valmis, tuskin valmistuu jouluksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan tässä vielä onneksi aikaa. Mullakin on aika kasa kudottava, lahjoiksi ja sitten myös itselle, kun meillä on niin kylmät lattiat. On tuo merkkaaminen vähän hidasta puuhaa. Mun tekis niin mieli alkaa vielä ennen joulua tekemään joululiinaa, mutta en taida ehtiä :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! <3 Tykkään itsekin tuosta :)

   Poista
 5. Meinasin sanoa, että käy tsekkaa mun joulublogin uudistunut ilme, mutta olitkin käynyt jo jättämässä sinne terveiset. :)
  Syyskuun aion startata polttelemalla tänä iltana piparkakun tuoksuista kynttilää jonka eilen ostin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ehdin jo käymään :) Oi, varmasti ihana kynttilä! Itse olen tuoksuallerginen, migreeni tulee tuoksuista. Mutta tavalliset kynttilät ja tuikut meillä palaa täällä :)

   Poista
 6. Ihana liina! Mullakin on jo muutama itsetehty lahja suunnitteilla. Ja kirpparipöytäkin on varattu puolentoista viikon päähän! Paljon on menossa kamaa sinne. Saa nähdä raaskisiko sitä myydä jotain joulukoristeitakin, kun niitä on PALJON! Tuskin raaskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lahjoja on kiva tehdä ja suunnitella. Joo, mulla on ihan sama. Joulutavaraa voi ihan hyvin laittaa kirppikselle, mutta mistään ei raaski luopua :D Aion kuitenkin myydä jotain pois. :)

   Poista
 7. Hieno liina. Mä luulen, että Mindikin ihan mielellään "auttaisi" mua kaappien penkomisessa...pitäis laittaa taas ylimääräistä tavaraa pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti Mindi auttaisi :D voin ihan kuvitella, hih. Joo, välillä täytyy laittaa ylimääräistä tavaraa pois. :)

   Poista
 8. Tosiaan, jouluun on enää vajaa 4kk..sä oot hyvissä ajoin siihen valmistautumassa mutta jos lahjoja tekee itse, on hyvä ollakin. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, en ole yhtään liian aikaseen lahjoja tekemässä. On niissä sen verran tekemistä. :) Mukavaa viikonloppua sulle myös Maiccu! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤