keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Joululahjoja ja joulun odotusta


Moikka kaikki! Syyskuun viimeisiä päiviä viedään, ja ihan pian lokakuu tuo joulun taas lähemmäksi.  Me juuri juotiin kardemummakahvia, eli normaalin kahvin sekaan laitettiin vähän kardemummaa. On se hyvää.

Jouluisia puuhia olen pikku hiljaa puuhaillut, ja joululahjatilanne on aika hyvä! Itse asiassa olen tainnut saada tehdyksi kaikki itse tehtävät lahjat! Ja aika suuren osan ostettavista lahjoista olen myös jo ostanut. Nyt ne odottavat paketointia. Odotan inspiraatiota, ja mahdollisesti myös sitä, että Peppi olisi sikeässä unessa... Tosin kyllä se herää paketoinnin ääniin, ja tulee hääräämään... En minä raaski laittaa ovea kiinni, kun se on aina niin innoissaan paketoinnista. Pitää vaan vahtia, ettei se ehdi syömään narua tai teippiä. Muutenhan se meidän yhteistyö sujuu kitkattomasti. :D

Olen myös miettinyt jo jouluvaloja, sillä huomasin, että keittiön tallilyhdyt ovat rikki. Ensin ajattelin ostaa uudet, mutta koska meillä on Anttilan loppuunmyynnistä ostettu ylimääräinen valosarja, joka sopii vallan mainiosti tallilyhtyjen paikalle, niin laitoinkin ne siihen. Kuvaa on tulossa jossain vaiheessa. :) 

Voi kun jo odotan niitä uusia joululehtiä, mutta vielä saan odottaa muutaman viikon. Ihanaa aikaa tämä syksy. Ajattelin ihan pian laittaa jo punaisia kynttilöitä leivinuunin reunalle, sekä punaisia tuikkukuppeja. Kyllä nyt voi jo laittaa! <3

Oletko sinä hankkinut vielä joululahjoja? Odotatko joululehtiä? Ihanaa keskiviikkoa! <3

25 kommenttia:

 1. Ihana kuva!❤️
  Tykkään myös kardemumma kahvista! Välillä päivisin laitan sitä itselleni.
  Odotan jo kovin lokakuuta, koska silloin ilmestyy eka joululehti!😍😀

  Sulla on niin hyvällä mallilla lahja asiat👍En ole edelleenkään yhtään lahjaa ostanut.
  Hyvin voi jo punaisia kynttilöitä poltella! Pikkuhiljaa joulua kohti!😀
  Ihanaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3 Peppi on niin kuvauksellinen ;)
   On kardemummakahvi hyvää :)

   No, on tässä hyvää aikaa ostella joululahjoja. Minä oon tässäkin asiassa kovin ajoissa :D
   Niinpä, joulua kohti <3
   Ihanaa illan jatkoa! :)

   Poista
 2. Kardemummakahvi on kyllä ihanaa, täytyypä muistaa kun en ole pitkään aikaan juonut sitä. Siellä on jouluvalmistelut jo pitkällä, meillä vasta pari pakettia hankittuna.Tänä vuonna en taida ehtiä pahemmin itsetekemään kun on pakkausta luvassa ja muutto ennen joulua mutta ehkä jotakin pientä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvää kahvia! Tykkään kovasti, mutta varovasti juon, kun en tiedä, miten kasvojen iho reagoi siihen. Että tuleeko taas näppyjä. Mutta kokeillaan :)
   Hyvin ehtii vielä lahjoja hankkimaan. Minä tosiaan oon hyvissä ajoin liikenteessä välttääkseni viime hetken paniikki migreenit. Tsemppiä teille muuttoon, se on kyllä aina iso projekti! :)

   Poista
 3. Kardemummakahvi on ihanaa, siitä tulee jotenkin tosi lämmin fiilis, tykkään myös. :) Mulla itseasiassa on pari joululahjaa jo jemmassa. Joululehtiä todellakin odotan, mitenhän sitä jaksaa melkein ensi kuun puoleen väliin niiden kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvää! :) Hyvä hyvä, että jollain muullakin on jo lahjoja ostettuna :) Ja todella, miten tässä jaksaa odottaa joululehtiä? Hyvä, ettei mulla ole kampaa mistä lasken piikkejä ekaan joululehteen :D

   Poista
 4. Pitääpä itsekin kokeilla tuota kardemumma kahvia. Se sopisi mulle hyvin kun kerran olen ....mumma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sittenhän sun on ehdottomasti kokeiltava kardemummakahvia! Ja se on hyvääkin! :)

   Poista
 5. Just työn alla teksti köyhän joulu joten mitään uutta ei ole tulossa enkä joulukortteja lähetä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän. Aina ei ole helppoa. Jään odottamaan sun postausta!

   Poista
 6. Kaunis kissa ja hyvä kuva ! Olinkin jo kovasti odotellut seuraavaa postaustasi :)

  Aion lähiaikoina ripustaa tallilyhdyt. Ne ovat ihanat aamun pimeydessä.

  Otin eilen kanelitagon esiin, koska luin jostain että sillä voi maustaa teensä.
  En ole vielä kokeillut. Joululehdetkin voi jo kaivaa esiin; niistä saa lisää kaikkia
  ihania ideoita. Minulla on niitä pieni pino, samaten kuin jouluisia reseptilehtiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tosi kiva kuulla, että olit jo odottanut postausta :)

   Ne tallilyhdyt on kyllä ihanat, tosi tunnelmalliset. Kestävät myös, oli meillä ainakin 10 vuotta.

   Varmasti tulee hyvää teetä kanelilla! Juu, on mullakin jo vanhat joululehdet ollu esissä. Niiden kanssa on kiva tunnelmoida. On niitä tosiaan pino :)

   Poista
 7. Ihsn kuin meidän vanhempi kissa! Olet kyllä ajoissa saanut jo joululahjat valmiiksi. Minä vasta suunnittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on hyvää aikaa tehdä joululahjoja. Ihmettelen oikein itsekin, että joko ne lahjat valmistui? :)

   Poista
 8. Ihana Peppi :) Multa puuttuu vielä monta joululahjaa, mutta jotain on onneksi jo hankittukin. Kyllähän tässä kovasti jo joululehtiä odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi on :) Puuttuu multakin joitain lahjoja. Joulukuussa on ihana tunnelma ostaa viimeisiä lahjoja. Niinpä, kovasti odotetaan jo joululehtiä :)

   Poista
 9. Totta...kohta ollaan lokakuussa! Olen tässä miettinyt, että "kehtaisiko" jo jouluvaloja laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa olen miettinyt. Meillä ei näkyvällä paikalla ole valoja. Illat on niin pimeitä, että olis jo kiva laittaa valoja :)

   Poista
 10. Täälläkin jo joululahjoja on pitkin vuotta hankittu, ihana olla ajoissa. Iloa viikonloppuusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! :) Näin se on, että on ihanaa olla ajoissa. Iloa myös sinun viikonloppuusi! :)

   Poista
 11. Kardemummakahvi kuulostaa herkulliselta. Meillä päin ei paljoa ole niitä kahveja tarjolla. Itse yleensä pidän yhden päivän reissun kaupoissa jolloin ostan kaikille lahjat. Tänä vuonna askartelut varmasti painottuu tuonne myyjäisiin ja uuden liikkeemme myytäviin tuotteisiin. Nyt alotin jo joulusiivot niin voi niitä tässä sitten tehdä pikkuhiljaa. Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)Kardemummakahvi on tosi hyvää, kannattaa kokeilla! Se on totta, että yhden päivän reissulla saa nopeiten hommattua lahjat. Hieno juttu, että teillä on uusi liike, onnea uudelle liikkeelle! :) Ja kyllä kannattaa aloittaa jo joulusiivot, niin mekin vähän kerrassaan. Siten pääsee kaikkein helpoiten. :) Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle Satu! :)

   Poista
 12. Kardemummakahvi kuulostaa herkulliselta. Meillä päin ei paljoa ole niitä kahveja tarjolla. Itse yleensä pidän yhden päivän reissun kaupoissa jolloin ostan kaikille lahjat. Tänä vuonna askartelut varmasti painottuu tuonne myyjäisiin ja uuden liikkeemme myytäviin tuotteisiin. Nyt alotin jo joulusiivot niin voi niitä tässä sitten tehdä pikkuhiljaa. Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 13. Uusia joululehtiä odotan. Kestotilaaja olen. Kaikki vanhat lehdet säilytän. Kesällä viimeksi tunnelmoin lehtien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kestotilaaja olen minäkin :) Niitä vanhoja lehtiä on kiva lukea uudelleen, ja just vaikka kesällä :D Pari viikkoa vielä, niin uusia alkaa ilmestymään :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤