maanantai 22. elokuuta 2016

Syksyä kohti joulu mielessä


Ihanaa tunnelmaa on jo iltaisin, kun alkaa hämärtää. Eilen käytiin kirppiskierroksella pitkästä aikaa. Edellisestä kierroksesta oli varmasti ainakin kuukausi aikaa. Tämän tuikkukipon löysin, ja se on Partyliten pinkki kippo. Tykkään pinkistä, joten pakkohan se oli ostaa. Nyt se on leivinuunin reunalla kynttilöiden vieressä.

Toinen ostokseni oli iso punasävyinen matto. Olen joulumatosta haaveillut jonkun aikaa, ja pitänyt silmällä kaupoissa ja netissä pyöriessä sen, mutta ei ole osunut kohdalle sopivaa mattoa. Vaan nyt kolahti! Se ei ole joulunpunainen, mutta ei sen tarvitsekaan olla. Mielestäni se on varsin nätti matto, ja sopii meille hyvin. Mies lupasi pestä sen nyt ihan lähipäivinä. 

 
Yhtenä päivänä kävin kaikki jouluvalot läpi, että palaako ne vai ei, sillä sain ostettua Anttilan loppuunmyynnistä varalamppuja. Aika monta lamppua vaihdoin, mutta nyt palaa jokaikinen valo, ja on valmiina joulukauden starttiin sitten joskus loka-marraskuussa. :)

Sellaista pientä siivoamista olen myös tehnyt joulutavaroissa, ja löysinkin yhdet valot, joiden olemassa oloa en muistanut ollenkaan, enkä vieläkään muista koska ne on ostettu ja missä niitä on käytetty. Mutta nyt laitoin ne lasiseen kulhoon tähän työpöydälleni, ja ovat kauniit. Olen laittanut jo muutamat ns. syysvalot esiin kynttilöiden lisäksi, sillä minusta nuo pimenevät illat suorastaan huutavat tunnelmavaloja! :D

Miten siellä, onko joulumieli vielä nostanut päätään? Ihanaa maanantaita! <3

8 kommenttia:

 1. Kyllä täällä niin jouluista fiilistä välillä on kovastikin!! :) Nautin pimenevistä illoista, vaikka aiemmin en ole niistä juurikaan välittänyt. Olen oppinut nauttimaan joka vuodenajassa jostain.
  Kauniita tunnelmakuvia sulla!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ihan totta, välillä on jo niin jouluisen tuntuista, kun on hämärää, niin kuin tänäänkin. Minäkin tykkään pimenevistä illoista, ja rakastan syksyä. Mutta kyllä jokaisessa vuodenajassa on jotain hienoa. :)

   Poista
 2. On kyllä kauniit kuvat!
  Ihanat kynttilät tuossa leivinuunin reunalla!
  Hieno tuikkukippo! Niin jouluinen!

  Kyllä niitä jouluvaloja pitää pian alkaa kaivamaan esille. Ja katsoa mitkä toimii.
  Ja sisällekin vois jo jotkut tunnelmavalot laittaa😀
  Näitä joulublogeja kun luen niin kyllä se joulumieli alkaa enemmän tulemaan!😍
  Mukavaa päivän jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! :)
   Minäkin tykkään noista kynttilöistä, ja ihastuin tuohon tuikkukippoon, varsinkin kun se on pinkki :)

   Niinpä, pian voi jo jouluvaloja laittaa, aika kun menee niin nopeasti. Ja nykyään on näitä ihania syysvaloja, palloja ym. :)
   Ihan totta, kyllä se joulumieli herää taas! Minäkin oon lukenut joulublogeja :)
   Mukavaa iltaa!

   Poista
 3. Mä rakastan kynttilän valoa. Poltan isännän mielestä liiankin paljon.....tulee savutupa :)
  Valoja ripustan hyvin pian, ne ovat kaamosvalot ei jouluvalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä kynttilät on ihania. Meillä poltetaan vaan leivinuunin reunalla, minne Peppi-kissa ei pääse. Niin kaamosvaloiksi niitä valoja myös kutsutaan :)

   Poista
 4. minulla on jo terassilla yhdessä lyhdyssä valot ja olohuoneen tv tason päällä se puujuttu sai myös patterivalot ylleen :)
  ikkunassa valoaan loistaa tähti hieman ehkä eilen tuli joulufiilis illalla kun niitä päällä pidin ehkä ihan hieman myös joululauluja hyräilin mutta haittaakos tuo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se mitään haittaa, on täälläkin hyräilty! :) Kivat valot on sullakin siellä! Se sun tv taso on tosi hieno. :)
   Tähti olis kiva myös, meillä ei ole. Mutta muuten jouluna löytyy paljon valoja :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤