tiistai 9. elokuuta 2016

Kirjottu joululiina punatulkut


Kyllä nyt on jo jouluttanut aika paljon, kun tätä joululiinaa tein 4 viikkoa! Se on siis valmis! Lauantai-iltana sain sen valmiiksi, eli hieman alle 4 viikkoa siinä lopulta vain meni, vaikka aluksi ajattelin, että tässä varmasti menee aikaa vaikka kuinka kauan. Tykkäsin niin kovasti tällaisesta jouluisesta projektista, että taisin tehdä sitä joka päivä.


Ihan täysin ohjeiden mukaan en tätä tehnyt, ja pakko sanoa myös, että ohjeet olivat aika kehnot. Joten tässä työssä olen säveltänyt paljon oman pään mukaan, mutta ei haittaa. Aluksi pelkäsin myös, että en osaa tätä tehdä, ja eikä oikein ollut ketään, keltä neuvoakaan kysyä. Onneksi aika alkuvaiheessa vähän vahingossa sain tietää, että lanka pitää puolittaa, sitäkään en tiennyt aiemmin. Jotkut kuulemma laittavat langan jopa kolmeen osaan. Tässä työssä olen käyttänyt lankaa sekä kahdessa osassa että kokonaisena. 

Jatkan uusien töiden parissa, itse asiassa olen jo aloittanut, mutta koska ne päätyvät pukinkonttiin, en voi täällä blogissa ainakaan ennen joulua niitä esitellä. Tämän liinan pidän itse. :)

Kyllä vaan on jo niin kova joulun odotus! Se alkaa minulla aina kunnolla elokuussa, kun miehellä alkaa metsästys, ja metsästys alkaa huomenna! Äsken pengoin esiin viime vuoden joululehtiä, ja aion niitä hieman lueskella taas. :)

Oletko sinä tehnyt jouluisia tai muita käsitöitä? Ihanaa tiistaita! <3

10 kommenttia:

 1. Ihana liina! Käsityöt odottavat vielä pihanhoidon vähenemistä, ehkä kuukauden päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Sullakin on sitten apua käsitöissä siellä, täällä on ollut kovasti innokas mustavalkoinen kisu kirjomassa :)

   Poista
 2. Kuten toisessa blogissa jo sanoinkin...kaunis liina. :)
  Johan se joulu uhkaavasti mieleen hiipii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3
   Kyllä se vaan hiipii... Muutama hassu kuukausi! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tykkäsin kovasti tehdä tätä :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤