perjantai 10. kesäkuuta 2016

Jouluisia kirppislöytöjä


Kyllä se joulu käy mielessä jo joka päivä, ja kirppiksillä tulee kiinnitettyä huomiota jouluisiin tavaroihin, olkoon sitten kuinka kesä vaan. Me ollaan käyty nyt aika usein kirppiksillä, ajettu välillä vähän kauemmaskin ihan vaan kirppiksille. Joskus kirppiksiltä tekee tosi hyviä löytöjä, niin kuin nyt nämä ovat mielestäni, mitä tässä esittelen. Kaikki olivat tosi halpoja, mutta sellaisia, joista minä tykkään tosi paljon.

Yllä oleva joulukissa on siis koriste-esine, ja minusta tosi kaunis. Sopii niin hyvin kissaihmiselle. Vielä kun kissa olisi mustavalkoinen! :) 


Tämä reilun kokoinen tähtikulho sopii vaikka mihin. Ajattelin sitä joulun aikaan käyttää kahvipöydässä, mutta siihenhän voi laittaa suklaata, shipsejä uutena vuotena ym. ihan mitä vaan.


Tätä en sitten tajunnut kuvata, kun se oli rullattu auki. Eli ostin myös jouluvahakankaan. Myyjä juuri toi sen myytäväksi, ja kertoi, ettei sitä ole käytetty kertaakaan. Se on todella kaunis, ja kuin tehty meidän tuvan pöydälle. Voi että tulin iloiseksi, kun löysin sen!

Sellaisia ostoksia olen tehnyt. Onko kukaan muu vielä tehnyt jouluisia löytöjä? Ihanaa viikonloppua! <3

13 kommenttia:

 1. Tuo kissa on taas puolestaan ihan mun näköinen, kun rakastan oransseja kissoja. <3
  Tehdäänkö vaihtarit, jos löydän mustavalkoisen kissan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olikin, että sinä tykkäät oransseista kisuista. On ne munkin mielestä sulosia, mutta kun silmä on nyt tottunut mustavalkoiseen 😉 Tehdään vaan vaihtarit, jos löydät mustavalkean joulukisun ☺

   Poista
  2. Laitetaanpa muistiin. Sillä tuo on tosi ihana kissa. <3

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt!
  Tuo tähtikippo on hieno!
  En ole joulujuttuja löytänyt muutakuin piparimuotteja.
  Ei ole kohdalle osunut mitään jouluista. Mutta koskaan ei tiedä
  mitä kirpparilta löytää...

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Olen kyllä tyytyväinen näihin löytöihin. Piparimuotit on myös kivoja, niitäkin meille on kertynyt, mutta onhan niille joulun alla käyttöäkin. Se on kyllä totta, että koskaan ei tiedä, mitä kirppikseltä löytää. Se on yksi kirppiksen ihanuus mielestäni. ☺

   Ihanaa viikonloppua myös sinulle! 😊

   Poista
 3. Onpas siinä jouluinen kissa. Ihana tuo tähtikippo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kisu on kyllä suloinen ja jouluinen ☺ ja tähtikippo kätevä. ☺

   Poista
 4. minäkin ostin joulucdeitä.lapsenlapsi kaivaa ne esiin ja sitten kuunnellaan.koristekissasi on kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulucd:et on ihania! Niitä minäkin etsin aina. Teillä on varmasti tosi mukavaa lapsenlapsen kanssa, kun yhdessä niitä kuuntelette! 😊

   Poista
 5. Ihania löytöjä olet tehnyt! Mä en hetkeen ole joulujuttuja kirpparilta löytänyt, mutta aina ostan kun jotain kivaa löytyy :)

  VastaaPoista
 6. Ihania löytöjä olet tehnyt! Mä en hetkeen ole joulujuttuja kirpparilta löytänyt, mutta aina ostan kun jotain kivaa löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on viime aikoina ollut sellainen "joulututka" päällä, että ihan erityisesti kiinnitän huomiota joulujuttuihin :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤