tiistai 15. joulukuuta 2015

Throwback Christmas Challenge 2015


Sain tämän ihanan haasteen Sarilta Sarin Valkea Joulu blogista. Kiitos paljon! Tottakai otin haasteen vastaan. Tässä vielä säännöt ensin:

Jaa blogissasi kuva/kuvia lapsuutesi joulusta ja kirjoita pieni kuvateksti, tarina, muisto tai perinne joulunvietosta siihen aikaan. Mainitsethan myös vuosiluvun. Haasta mukaan haluamasi määrä bloggareita, joiden tiedät olevan jouluihmisiä. Merkitse postauksesi yllä olevalla haastekuvalla.

Ja sitten se minun kuva:


Kuva on vuodelta 1979, ja minä olen vasemmalla ja siskoni oikealla. En tiedä, kuka tuo joulupukki oikeastaan oli, sillä vahvasti tuolloin vielä uskoin joulupukkiin! Varmasti jännitti aika paljon kuvanotto hetkellä! Mitä lie mahtoi paketeissa olla, en muista yhtään.
Meillä kävi joulupukki aina illalla, kun oltiin syöty jouluateria. Uskoin joulupukkiin muistaakseni vielä ekalla luokalla, ja sitten sain tietää, ettei joulupukkia olekaan. Kun se selvisi, aloin itse kehittelemään lahjoja läheisille, ja jo yläasteella kudoin ekat villasukat joululahjoiksi.

Me muuten ollaan lapsuuden perheeni kanssa vietetty joulua yhdessä käsittääkseni melkein aina. Vain yhtenä jouluna olimme miehen kanssa niin kipeitä, etten nähnyt sisareni perhettä. Mutta muuten ollaan joka jouluaatto oltu yhdessä! Jopa silloin, kun asuin Englannissa. Tulin sieltä joulun viettoon Suomeen, sillä se oli minulle todella tärkeetä. Niin myös tänä vuonna vietämme joulua yhdessä, kokoonnumme täällä meillä. Odotan sitä kovasti!

Haastan mukaan tähän haasteeseen seuraavat blogit:

Jouluinen

Kisun Joulu

4 kommenttia:

 1. Kiva, kun otit haasteen vastaan. Kiva jouluinen kuva. Meillä myös lahjat on avattu jouluaterian jälkeen ja niin tehdään vieläkin. Ihanaa, kun saa perheen kanssa viettää yhdessä joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä oli kiva haaste. Niinpä, se on hienoa, kun saa viettää joulua perheen kanssa! :)

   Poista
 2. Vanhoja joulukuvia minulla ei taida olla, mutta jonkun tarinan voisin varmaan kirjoittaa :).

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤