torstai 3. joulukuuta 2015

Salaisen Jouluystävän 2. paketti


Eilen postista tuli lappu, josta arvelin, että Salaisen Jouluystävän toinen paketti on tullut! Ja sehän se oli, kun postista menin paketin noutamaan. Painava ja jouluinen paketti. Kun tulin kotiin paketin kanssa, Peppi tuli kuin raketti avaamaan pakettia yhdessä kanssani. Ja voi mahdoton miten ihanan paketin sainkaan taas! Tai siis paketteja! Sillä laatikosta paljastui monta pakettia ja yksi lahja oli ihanassa enkelikassissa.


Mukana oli kortti Salaiselta Jouluystävältä. :)


Yksi lahjoista oli Ikean tämän talven kauniit valkoiset kynttilät. Ne ovat niin kauniit, että eihän niitä raaski polttaa!


Toisessa paketissa oli pussillinen sytykeruusuja ja tulitikut. Voi miten ihana tulitikkurasia! Ja noille sytykeruusuille on muuten käyttöä. Mies on tuskaillut meidän pystyuunin kanssa, kun tulet ei aina meinaa syttyä. Näillä syttyy ihan varmasti!


Joulukahvia! Tätä olen joka joulu ostanut, mutten vielä tänä vuonna. Olipa kiva yllätys saada se. Ja keitin muuten heti kahvit! Suklaa on myös hyvää! Ja sitten nuo kissan namut :D. Peppi ei meinannut millään malttaa odottaa, että otin kuvan näistä, vaan norkoili vieressä koko ajan. No, sitten se heti sai namuja. Tämä Dreamies on yksi Pepin suosikkinamuista, joten hyvin oli Salainen Jouluystävä tästäkin perillä. :)


Ja sitten vielä tonttu <3. Minä kerään tonttuja, ja tämä pääsi minun kokoelmiini.

Aivan todella ihanat lahjat. Suuret kiitokset Salainen Jouluystävä!!! <3 Osasit yllättää taas ihanasti!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan paketin sait! Kiva, kun peppiäkin muisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi ihana! Ja Peppikin oli niin tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Tosiaan, ihana paketti. Mukavia joulunodotus yllätyksiä nuo sjy:vännpaketit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihana paketti, ja tuo joulumieltä! :)

   Poista
 3. Ihanan ja monipuolisen paketin olit saanut :) Olin ensimmäistä kertaa mukana tässä vaihdossa ja tykkäsin kyllä kovasti, nyt vielä edessä paljastava joulukorttikierros :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli se kaikin tavoin ihana paketti :). On tämä Salainen Jouluystävä tosi kiva tapa odottaa joulua. On mukavaa suunnitella pakettaja, ja tietenkin myös itse saada niitä. Pian se paljastava joulukortti varmaan tulee! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤