maanantai 7. joulukuuta 2015

Lisää joulukalentereiden yllätyksiä ja tämän viikon suunnitelmia


Uusi viikko on alkanut, ja tällä viikolla olisi tarkoitus saada loput joululahjat ostettua. Myös se jo aiemmin mainitsemani jouluinen reissu ystävän kanssa on tällä viikolla, kivaa! Muitakin suunnitelmia on, mutta eniten aion kuitenkin nauttia tästä ihanasta joulun alusajan tunnelmasta! Nyt se on parhaimmillaan! <3

Ja ne uudet yllätykset sitten. Sukkakalenterista tuli eilen tonttupoika ja suklaakonvehti. Mies on ihan selvästi ostanut isomman satsin näitä tonttuja :D. Ei se haittaa, ne ovat suloisia. Mies sai tänä aamuna omasta sukastaan pakettikortteja ja suklaapatukan, ja oli myös tyytyväinen. Peppi ei nyt saanut mitään, koska otti jo etukäteen yllätyksiään.

Body Shopin kalenteri on myös yllättänyt positiivisesti. Ensin tuli tuo vihreä pullo Fuji green tea suihkusaippuaa. Siinä on aika kiva tuoksu! Sitten tuli hennon vihreä pesukukkanen, jolle myös löytyy käyttöä. Mutta paras yllätys oli tänään tullut E-vitamiini kasvovesi, jota käytän säännöllisesti, ja joka olikin jo aika lopussa. :)

Ja niin, jouluun on enää reilut 2 viikkoa! Toivoisin, että tänne etelään tulisi edes hiukan lunta, mutta ilmasto on nähtävästi muuttunut.

Mitä suunnitelmia sinulla on tälle viikolle? Mitä kalenteristasi tuli? Mukavaa maanantaita! :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja yllätyksiä olet saanut! Ja kivoja suunnitelmia sinulla tiedossa, matka ystävän kanssa.
  Ajateltiin tulevana viikonloppuna käydä Turussa Vanhan suurtorin joulumarkkinoilla.
  Ollaan joka vuosi käyty. Se tunnelma on siellä kiva, jouluinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yllätykset ovat olleet kivoja, ja matkaa odotan todella innolla! :)
   Turku on ihana kaupunki! Ne joulumarkkinat ovat varmasti tosi kivat ja tunnelmalliset. Oi sinnekin olisi kiva päästä! :)

   Poista
 2. Kivoja yllätyksiä tullut kalenteristasi. Meille on tulossa viikonloppuna vieraita ja tehdään kaikkea jouluista kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin siis on tiedossa kaikkea hauskaa. Itsekin jo malttamattomana odotan viikonloppua! :)

   Poista
 3. Hauskoja kalentereita sinulla.:) Itse toimin lasten tonttukalenterin tonttuna ja sitä täyttäessä on ihan yhtä hauskaa kuin luukkuja avatessa. :) Ihanaa joulun odotusta ja toivotaan, että sitä lunta tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on monta kivaa kalenteria! Ja on niiden täyttäminen ihan yhtä hauskaa puuhaa. : ) Niinpä, kunpa saataisiin lunta. Ihanaa joulun odotusta myös sinulle Maria! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤