sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joulusuunnitelmat, 4 yötä jouluun


Meillä alkaa olla aika ihana jouluinen tunnelma. Perjantaina koristelimme kuusen, ja se on tosi kaunis! Kaikki alkaa olla valmista jouluun. Vielä joitain juttuja tietysti on tekemättä, mutta nekin menee omalla painollaan. Minä en voi jättää viimetippaan asioita, sillä saatan olla pahassa migreenissä, enkä sitten kykenekään tekemään mitään. Siksi minun on tehtävä ahkerasti hommia silloin, kun olen terve.

Meille tulee jouluaattona minun vanhemmat sekä sisko perheineen, ja miehen isä. Porukalla vietämme joulua leppoisasti. Ja koska minulla on aina vaarana saada migreeni, on kaikki suunniteltu todella hyvin niin, että jokainen hoitaa oman osuutensa hommista. Eli siskoni ja äitini tuovat myös tarjottavia, ja tarjoilussa minulla on apuna ahkera kummipoikani sekä tietenkin mies, jolle lankeaa myös tiskit. Näin meni meidän jouluaatto myös viime vuonna, ja tosi hyvin menikin. 

Joulupäivänä me mennään sitten miehen isälle syömään, ja siellä pöytä notkuu herkkuja. Tapaninpäivän perinne on jo pitkään ollut, että vuorovuosina vierailemme lapsuudenystäväni kanssa toisillamme. Tänä vuonna me menemme heille. Eli äitini ja isäni lähtevät kyläilemään myös.

Niin se joulu menee. Varmasti tulee katseltua myös televisiosta jouluisia ohjelmia aina kun ehtii, ja ihan vaan oleiltua rennosti.


Tässä vielä uusimpia kalenteriyllätyksiä. Mieheltä tuli mm. tuo Muumi avaimenperä, ja mies taas sai taskulampun. Body Shopin kalenterista on tullut vihreätee vartalovoidetta, hunajaista huulivoidetta sekä luomivärisivellin. Huulivoide pääsi heti käyttöön! Kaikki yllätykset ovat olleet kivoja. :)

Millaisia joulusuunnitelmia siellä on? Mukavaa neljättä adventtia! :)

2 kommenttia:

 1. Teillä onkin mukava joulu tulossa. Isolla porukalla vietätte ja jaatte hommat.
  Toivotaan, että saat viettää joulun ilman migreeniä!
  Kivoja yllätyksiä olet kalenterista saanut.
  Me ollaan aatto oman perheen kesken. Joulupäivänä käymme vanhempieni luona kahvilla.
  Ja siskon perhe tulee ehkä joulupäivänä kyläilemään.
  Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva on viettää joulua isolla porukalla. Illalla sitten ollaan miehen ja Pepin kanssa kolmestaan, ja avataan lahjoja :)
   Niinpä, kunpa saisi viettää joulun ilman migreeniä!
   Oman perheen kesken on varmasti myös mukavaa viettää joulua. On rauhallista. Me vietettiin usein, kun olin lapsi. :) Myös pyjamapäivä jouluna olis kiva, mutta se jää multa nyt väliin. Joku toinen päivä sitten :)
   Mukavaa sunnuntai-iltaa myös sinulle Sari! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤