lauantai 19. joulukuuta 2015

Joulukoira joulun jäljillä / The Search for Santa PawsViimeiseksi jouluelokuvaksi, jonka esittelen ennen joulua, valikoitui tämä Joulukoirasta kertova Disneyn elokuva vuodelta 2010. Ja se jos mikä on joulun tunnelmaa täynnä, joten sopii mielestäni hyvin päättämään tämän pitkän jouluelokuvakierroksen.

Löysin tämänkin dvd:en kirppikseltä, ja olisin tuskin muuten sitä ostanutkaan. Olipa siis onni, että se osui eteeni. Mielsin sen ihan lapsien elokuvaksi. Mutta tämähän käy ihan hyvin myös aikuisille! 

Elokuvassa ollaan aluksi Pohjoisnavalla Joulupukin luona. Joulupukki saa viestin, että hänen hyvä ystävänsä Herra Hucklebuckle on kuollut. Samassa tulee myös paketti: pehmolelu koira. Ripaus joulun taikaa, ja pehmolelu muuttuu eläväksi koiranpennuksi, Joulupukin parhaaksi ystäväksi Tassuksi.

Samaan aikaan New Yorkissa Herra Hucklebucklen lapsenlapsi perii isoisänsä lelukaupan sillä ehdolla, että pitää kauppaa auki yhden joulun ajan voitokkaasti. Perijä on James, joka vaimonsa Katen kanssa päättää ottaa haasteen vastaan, ja sitten myydä liikkeen pois. He ovat lapseton pariskunta, ja he haluaisivat lapsia.

Joulupukki matkaa New Yorkiin koiranpentu Tassun kanssan, tietenkin porojen vetämässä kelkassa. Mutta Manhattanin kaduilla Joulupukki kaatuu, ryöstetään, hän lyö päänsä ja menettää muistinsa. Hän myös eksyy Tassusta. Kuinka ollakaan Joulupukki päätyy Jamesin ja Katen leluliikkeeseen joulupukiksi.

Lisäksi tarinassa kerrotaan vielä orpokodin tytöistä, joita kaitsii aivan hirveä ja pelottava Neiti Stout. Eli tässä tarinassa todella tapahtuu paljon! Ja miten tämä kaikki oikein päättyy?

Elokuva piti otteessaan alusta loppuun. En malttanut pitää yhtään taukoa, vaan katsoin yhtä putkeen. Tässä oli paljon koskettavia kohtia, ja tietenkin (onneksi!) ihana loppu. Joten voin suositella tätä elokuvaa! On jouluinen ja hyvä.

Joko olet nähnyt Joulukoira joulun jäljillä elokuvan? Mitä sinä pidit? Ja muuten, oletko nähnyt kakkososaa? Kannattaako se hommata? Mukavaa lauantaita! :)

8 kommenttia:

 1. En ole nähnyt elokuvaa. Kiva olisi nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yllättävän ihana ja tosi jouluinen elokuva :)

   Poista
 2. Meiltä löytyy tämä ihana leffa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös tosi iloinen, että mulla on tämä omana. :)

   Poista
 3. En ole nähnyt, mutta olisi varmasti hyvä. Ei ole joulukissa filmiä olemassa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukissa filmi pitäisi kyllä myös olla! Ja näitä tähtiä siihen olisi meillä monta :D eli ainakin teidän kisut ja meidän Peppi ;)

   Poista
 4. Olen tainnut tämänkin joskus nähdä, mutta taidanpa katsoa uudelleen huomen aamulla kun olisi hyvin aikaa tämmöiselle herttaiselle jouluelokuvalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tämä jää katsottavien listalle. Ensi vuonna sitten taas :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤