tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenteri Luukku 22


Joulukalenterini sisältää joulumuistoja eri vuosikymmeniltä. Olen kerännyt muistoja eri henkilöiltä syksyn mittaan. Suuret kiitokset kaikille, jotka jakavat muistonsa meidän kanssamme! Sinäkin olet erittäin tervetullut kertomaan omia muistojasi kommenttikentässä, tai ihan mitä tahansa ajatuksiasi. :)

 

Peppi-kissan ensimmäinen joulu


Peppi oli joulun alla noin puolivuotias, ja vielä aika pienikokoinen. Kaikki oli Pepille uutta ja jännää. Yksi ensimmäisiä kosketuksia jouluun Pepillä oli, kun Peppi pääsi avustamaan emoa sukkakalenterin paikoilleen laitossa. Voi jukra miten jännää, tuumi Peppi, joka räpelsi jokaista sukkaa, ja riemastui lopulta löydettyään itselleen tarkoitettuja leluja helisemässä sukissa.

Seuraava joulujuttu oli noin metrin korkuinen muovinen pikkujoulukuusi, mikä sai Pepin suorastaan hurmion valtaan. Kuusi ehti olla ehkä noin 10 minuuttia, missä ajassa Peppi-tyttö villiintyi täysin, kaatoi kuusen, ja Peppi pompotteli pieniä kuusen palloja sekä yritti syödä "kuusen neulasia". Niinpä kuusi poistettiin.

Kun tuo kuusihomma meni Pepiltä pipariksi, päätti tyttö kunnostautua lahjojen paketoinnissa. Ja se vasta hauskaa olikin pienestä Pepistä! Rapinaa ja narua, mikä voisi olla mukavampaa? Peppi suurella innolla aukoi paketteja sitä mukaan kun emo niitä paketoi.

Viimein päästiin aatonaattoon. Peppi pääsi mukaan kinkun paistoon, ja taas oli tyttö intoa täynnä, ja vahti uunia silmä herkeemättä. Ja kun kinkku oli kypsä, halusi Peppikin sitä maistaa, mutta vain sen yhden kerran. Sen jälkeen ei ole Peppi kinkkua tahtonut.

Ja niin oltiin Pepin ensimmäisessä joulussa. Peppi nautti siitä koko sydämestään. Kyllä sai kuusenkoristeet kyytiä, ja vesi maistui kuusen jalasta. Peppi sai myös useita lahjoja, jotka olivat mieluisia; erilaisia leluja ja herkkuruokaa ja sen sellaista.

Mutta olisikohan Pepille kuitenkin ollut tärkeintä se, että se oli saanut hyvän ja rakastavan kodin? Niin kovasti se kehräsi tullessaan emon jalkoihin illalla nukkumaan.

6 kommenttia:

 1. Ihana kertomus Pepin joulusta :) Hyvin kissamainen joulu! - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepistä saa pelkästään ihania kertomuksia <3 - Emäntä

   Poista
 2. On kyllä ihana tarina! Ja suloinen kuva Pepistä<3
  On kissat ihanan uteliaita. Joka paikka pitää tutkia.
  Hyvää tiistai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on tosi ihana <3 Peppi oli pienenä todella söpö, on kyllä edelleen :) Ja totta, kaikki paikat pitää tutkia.
   Hyvää tiistaita myös sinulle! :)

   Poista
 3. Oi ihana tarina :) Omaan blogiin jo kirjoittelinkin, mutta laitan vielä tähän, että ainakin meidän Prismassa on sittenkin niitä kissapalloja kuuseen :) Aamulla kävin viimeiset ruokaostokset tekemässä ja sinä tulit mieleeni niin kävin katsomassa, että niitä oli sittenkin myynnissä vielä tänäkin jouluna.
  Hyvää tiistaita sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hienoa, kiitos tiedosta! Varmaan niitä on täällä meidänkin Prismassa :) Tosin mennään seuraavan kerran vasta joulun jälkeen, mutta jospa niitä olisi vielä :)
   Hyvää tiistaita myös sinulle Elisa! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤