tiistai 8. joulukuuta 2015

Jouluelokuvat


Syksyn mittaan olen katsellut joka viikko jouluelokuvan, ja esitellyt ne teille yleensä aina lauantaisin. Löydät luettelon elokuvista sivupalkista oikealta ihan alhaalta. Vielä olisi 2 lauantaita ennen joulua, joten 2 elokuvaa on tulossa!

On tosi vaikeaa nimetä näistä katsomistani elokuvista suosikkia. On ollut monta hyvää, ja jokunen huonokin. Kyllä siellä on muutama ihan selvä suosikki, kuten Skipataan joulu, Love actually ja Perheen jalokivi. Myös Holiday on tietenkin ihana, ja uusia suosikkeja on Mikki Hiiri Olipa kerran joulu. Mutta vaikeaa näitä on laittaa paremmuus järjestykseen. Onneksi ei tarvitsekaan, ja ensi vuonna saan katsella kaikki uudestaan! :)

Mutta siis kiva rupeama tämä jouluelokuvien katselu on ollut! Mitään elokuva-arvosteluja en ole kirjoittanut, sillä siihen ei taidot riitä, mutta olen aina vähän kertonut elokuvasta, ja sitten oman mielipiteen myös. Vähän on haikea olo, että tämä loppuu pian.

Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Mikä on sinun suosikkisi? Mukavaa tiistai-iltaa! :)

6 kommenttia:

 1. Sinulla onkin iso kokoelma jouluelokuvia!
  Mikki hiiren olipa kerran joulu elokuva on ihana.
  Yksin kotona on lempi jouluelokuvani. Ja vain se ensimmäinen.
  On niitä hyviä elokuvia muitakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä on tosiaan kertynyt. Ostin kesällä alesta, myös Huuto.netistä olen ostanut. Kirppikseltä on löytynyt paljon, ja yhden olen saanut.
   Yksin kotona eka osa on hyvä! Ja niinpä, niitä hyviä elokuvia on paljon. :)

   Poista
 2. Tykkään katsella jouluelokuvia ja on paljon hyviä. Tässä pari Joulupukki ja noitarumpu, Kaunotar ja Hirviö Lumottu Joulu.
  Oletko sinä nämä katsonut tai aiotko katsoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt Joulupukki ja noitarummun, ja tykkäsin siitä kovasti. Se oli yksi kirppislöytöjä. Kaunotar ja Hirviö Lumottu Joulu on vielä näkemättä, eikä mulla ole sitä. Mutta varmaan se joskus tulee katsottua. :)

   Poista
 3. Mun täytyy tehdä nyt kaamea tunnustus...en ole tänä vuonna katsonut vielä yhtäkään jouluelokuvaa. Jotenkin ei vain ole kerinnyt, mutta tällä viikolla koitan ehtiä katsomaan jonkun. On ollut kiva lukea näitä sun arvosteluja ja löytyy semmosiakin mitä en ole nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näistä postauksista on ollut iloa muillekin kuin itselleni. Ja muuten ei hätää, jos et ole vielä ehtinyt jouluelokuvaa katsomaan. Nythän se "sesonki" alkaa. Just kattelin, että joulun alla tulee aika monta leffaa telkastakin. Aion itsekin katsella jotain niistä. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤