lauantai 26. joulukuuta 2015

Joulu 2015


Ihana joulu 2015 alkaa olla ohi, tai jatkuuhan se tavallaan loppiaiseen asti. Mutta nämä joulunpyhät vetelevät viimeisiään. Tosi nopeasti menivät, niin kuin vähän ennakkoon arvelin, kun meillä oli ohjelmaa niin paljon. 

Aattoaamuna heräsin varhain, ja haudutin meille riisipuuron. Joulupukin kuumalinjaa katseltiin samalla kun puuroa syötiin. Oikeastaan koko aatto oli puuhaa täynnä, joten en ottanut yhtään kuvaakaan silloin. Mutta meillä oli ihanat ruoat, ja varsinainen herkkupöytä kahvin kanssa. Jouluaatto oli kaikin tavoin oikein ihana ja tunnelmallinen, vaikka vettä satoikin ja lumesta ei ollut tietoakaan. Mutta minulla ei ollut migreeniä!!! Eli meille tuli jouluaattona vanhempani ja sisareni perheineen sekä miehen isä. Illalla sitten kun jäimme miehen ja Pepin kanssa kolmestaan jaoimme lahjat, ja se oli tosi hauskaa, sillä Peppi oli niin innoissaan. Pepillä oli monta pakettia, joiden vieressä se istui, ja tasaisin väliajoin se halusi avata oman lahjansa. Jos tuli namuja, niin heti piti avata pussi ja antaa niitä sille, ja jos leluja tuli, niin heti alettiin leikkimään. :) Minäkin sain ihania lahjoja, ja niistä on tulossa juttua myöhemmin.

Joulupäivänä olimme miehen isällä, ja siellä oli ihanat ruoat sekä herkut kahvin kanssa. Olin vaan niin väsynyt, ettei silmät meinanneet pysyä auki. Onneksi mies ja hänen isänsä ovat tottuneet tähän, sillä tämä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun olin näin väsynyt. Tällä kertaa väsymyksen syynä oli huonosti nukkuminen nyt joulukuussa, migreenit ja puuhakas jouluaatto. 

Tänään olen ollut paljon pirteämpi, kun vierailimme lapsuuden ystäväni ja hänen miehensä luona. Siellä otin ihania jouluisia kuvia.

Kaunis ja jouluinen koti on heillä, ja ihania herkkuja oli kahvipöydässä. Meillä oli oikein mukava iltapäivä! :)

Joka välissä olen kuunnellut joulumusiikkia radiosta, ja televisiosta myös. Suunnitelmissa oli katsella aattona paljon erilaisia jouluohjelmia, mutta niistä lipsuin, sillä ensin oli niin paljon puuhaa, etten ehtinyt, ja loppuillasta olin liian väsynyt enkä sen takia enää jaksanut katsella. Joten nyt on tunnustettava, että se Samu Sirkan joulutervehdys jäi näkemättä. Ihan lyhyitä pätkiä näin siitä. Aika vähän olen ehtinyt lukemaankaan. Näitä olen lueskellut:


Ja lisäksi joulun iltapäivälehtiä. Joulumanteli on tosi ihana <3, samoin tuo Hauskaa joulua kirja, jota olen lueskellut. Siinä on tosi koskettaviakin tarinoita.

Vähän on haikea mieli, kun kauan odottamani joulunpyhät alkavat olla ohi, mutta onhan tässä tosiaan vielä joulun viettoa jäljellä loppiaiseen asti. Jouluradiokin soi sinne asti!

Miten sinun joulu on mennyt? Rauhallista tapaninpäivän iltaa! <3

Ps. Joulukalenterin viimeiset yllätykset:


Jouluaattona tuli tuoksu, ja yllättäen aaton luukussa oli sisällä yllätysluukku joulupäivälle, ja se sisälsi kynsilakan. :)

4 kommenttia:

 1. Mukava joulu teillä on ollut ja onneksi ilman migreeniä.
  Meillä joulu meni myös hyvin. Ihanaa ruokaa ja lahjoihin oltiin tyytyväisiä.
  Ihanaa sunnuntai päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joulu meni hyvin ja terveesti, onneksi! :)
   Hieno juttu, että teilläkin joulu meni hyvin ja oli kivoja lahjoja. Itse olin myös oikein iloinen saamistani lahjoista. :)
   Ihanaa sunnuntaita sinullekin! :)

   Poista
 2. Ihanaa, että sait viettää joulun ilman migreeniä! :)
  Kivalta kuulostaa teidän joulu! Itelläki vähän kyllä harmittaa, kun menee nämä joulun pyhät niin nopeasti.. Ollapa vielä aattoaamu :)
  Aiotko muuten jatkaa blogailua vielä loppiaisenkin jälkeen, vai jäätkö odottamaan ensi syksyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä sitä osaa arvostaa tervettä joulua! Pari vuotta sitten olin kamalassa migreenissä koko aatonaaton ja aaton. Nyt meni ihanasti :) Ja juu, ollapa vielä aattoaamu tai aatonaatto :)
   Kyllä aion jatkaa bloggailua, mutta en niin tiivisti kai. Mullahan on se toinenkin blogi, mutta kun tämä blogi on mieluisampi... En mitenkään pysty jättää tätä tauolle, tai siltä tuntuu ainakin nyt :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤