maanantai 14. joulukuuta 2015

Ihana, jouluinen Porvoo


Olin perjantaina ystäväni kanssa jouluisella matkalla Porvoossa. Olen käynyt Porvoossa pari kertaa aiemmin, mutta en koskaan joulun aikaan. Ja voi että oli ihanan tunnelmallista!

Ensin bussi vei meidän Taidetehtaan joulumarkkinoille, mistä nämä ensimmäiset kuvat on otettu. Siellä oli myytävänä kaikkea ihanaa. Tietenkin pysähdyin ihastelemaan näitä kauniita kukkasia ja asetelmia. Upeita! Ostin markkinoilta mm. sinappia jouluksi kinkun kanssa. Siellä oli myytävänä myös kaikenlaisia käsitöitä, koruja, elintarvikkeita, kosmetiikkaa ym.


Ostosten jälkeen söimme lounaan Vitriini-ravintolassa, ja se oli oikein hyvä. Sen jälkeen matka jatkui vanhaan kaupunkiin. 


Porvoon vanha kaupunki on ihanan tunnelmallinen paikka. Siellä on paljon ihania pieniä putiikkeja, joissa kävimme. Meillä oli vain liian vähän aikaa, joten aika usean putiikin ohi tyydyimme vain kävelemään, ja ihastelemaan ulos tuotuja koristeita.


Jalat saivat hierontaa mukulakivikaduilla, kuten ystäväni asian osuvasti ilmaisi!


Teimme myös ihan pieniä ostoksia. Minä ostin käsintehtyjä kuusenkoristeita muistoksi Porvoosta. Yllättäen ;).


Vain yksi asia jäi puuttumaan reissulta. Nimittäin lumi. Mutta ei se haitannut, Porvoo on ihana ja tunnelmallinen joulukaupunki ilman luntakin. :)
Oletko sinä käynyt Porvoossa tai jossain muualla joulumatkalla? Mukavaa maanantaita! :)

6 kommenttia:

 1. Ihania jouluisia kuvia! En ole koskaan Porvoossa käynyt. Olisi kiva käydä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvin nuo kuvat onnistui, oli niin hyvät kuvattavat kohteet! Kannattaa käydä Porvoossa, erityisesti vanhassa kaupungissa. Ja näin joulun aikaan se on meille jouluihmisille tosi kiva joulumatka kohde! :)

   Poista
 2. Oi, olisin niin halunnut tänä vuonna Taidetehtaan joulumarkkinoille. En ole koskaan käynyt Porvoossa joulumarkkinoiden aikaan vaikka joulumarkkinoiden aikaan kylläkin. Kivoja tunnelmia, ehkä vielä ehtisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onhan tässä vielä reilu viikko jouluun :) Tunnelma oli ihana, ja muutenkin tosi kiva reissu, paljon nähtävää. Varmasti tulee mentyä myös tulevina jouluina :)

   Poista
 3. En ole käynyt Porvoossa kuin kesällä ja silloinkin oli todella mukava kaupunki. Täytyy koittaa joku vuosi päästä tuonne joulun aikaan käymään. Täällä Tampereella olen joulutorin jo kiertänyt ja koitan ehtiä vielä Tallipihalla käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porvoo on kesälläkin ihana kaupunki, kesällä minäkin oon aina aiemmin käynyt. Voi, Tampere on myös ihana kaupunki. Asuin siellä vuosia sitten. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤