lauantai 7. marraskuuta 2015

Pokka pitää Joulu special vuodelta 1991, Joulupukin asu

Yksi kaikkien aikojen lempparisarjojani on Pokka pitää, ja minulla onkin dvd:llä kaikki jaksot. Joskus niitä tulee katsottua, ainakin tämä joulujakso, mikä on ihan yliveto!

Jakson alussa tuttuun tapaan postimies hiippailee Hyacinthin ja Richardin oven takana, peläten kuollakseen Hyacinthia, joka pöllähtääkin paikalle. Kyllä, joulukortteja tulee taas vino pino, mutta pölyjä pyyhkivä Richard kysyy, että onko ne oikeita kortteja vai taas niitä Hyacinthin itse lähettämiä...

Ja puhelin soi. "Sheridan! Miten ihanaa kun soitat äidille!" Richard jo näyttää kauhistuneelta, ja sanoo, että enää ei tipu yhtään rahaa.

Tänä jouluna Hyacinth on keksinyt, että Richard saa esittää joulupukkia vanhusten joulujuhlassa, ja pukee väkipakolla nolon Richardin päälle pukin vetimet ja tyrkkää tämän pihalle. Richard menee suoraan naapurin Elisabethin ja Emmetin luo, missä he Emmetin kanssa ottavat paukun ja toisenkin, kunnes ovat molemmat kännissä. Mitäs nyt tehdään?

Tottakai jaksossa ovat mukana myös Hyacinthin siskot Daisy ja Rose, sekä Daisyn rempseä mies Onslow, jota Hyasith häpeää erityisen paljon. Myös siskosten isä on mukana aiheuttamassa kaaosta. Kuka loppujen lopuksi suutelee ketä mistelin oksan alla?

Paljon huvittavia juttuja minun mielestä ja joulun tunnelmaakin. Tämä on kiva katsella ainakin kerran vuodessa.

Onko Pokka pitää sinulle tuttu sarja? Leppoisaa lauantai-iltaa! :)

2 kommenttia:

 1. Jotain Pokka pitää jaksoja olen katsonut, aika vähän.

  Mukavat lauantai-illat myös sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Onhan se aika vanha sarja, mutta ei tästä kovin montaa vuotta taida olla, kun sitä viimeksi esitettiin :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤