perjantai 20. marraskuuta 2015

Pikkujoulut


Meillä siirryttiin pikkujoulu aikaan! Ihanaa! <3 Mies kävi isäni kanssa kuusia hakemassa, ja he toivat samalla tämän suloisen pikkukuusen pyynnöstäni. Ja en pelkästään minä ilahtunut, vaan myös Peppi innostui kovasti. Mies antoikin minun ja Pepin koristella kuusen kaksin. Tai oikeastaan se meni niin, että minä laitoin koristeita, ja Peppi otti niitä pois. :D Ja aina välillä Peppi joi vettä, voi että, onhan se kuin suoraan metsästä!

Olen puuhaillut kovasti joulujuttuja, ja villasukkaurakan päätös alkaa jo häämöttää. Ei vielä tällä viikolla, eikä ehkä ensi viikollakaan, mutta melko varmasti kumminkin saan tässä kuussa kutomiset tehtyä. Koneellakin olen naputellut, nimittäin blogin joulukalenteria. Ei ole pitkä aika enää joulukuuhun! Ja itseäni houkuttelee jo kovasti myös omat joulukalenterini! Että mitä sieltä oikein paljastuu?

Pikkuisen kuitenkin tahtiani hidastaa se, että olen edelleen sairaana. Se mainitsemani pissatulehdus uusi, ja sain uuden antibioottikuurin. Joten kyllä tässä ihan lepäillään myös. Sillä se joulu tulee joka tapauksessa, vaikkei ihan joka asiaa itse tee!

Joko teillä on pikkujouluja vietetty? Tuleeko teille pikkukuusi? Ihanaa perjentai-iltaa! <3

8 kommenttia:

 1. Ihana pikkujoulukuusi! Ja ihana pieni utelias kisu.on se Peppi mielissään, kun kotiin tulee joulua kohden uutta tutkittavaa!😄
  Pikaista paranemista sinulle! Toivottavasti menee tällä kertaa ohi.

  Ei olla vielä pikkujouluja vietetty. Eikä meille tule pikkukuusta. Kun lapset oli pieniä, niin silloin oli joskus pikkujoulukuusi. Ja oikeen ihanaa perjantai-iltaa sinulle ja Pepille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se tällä kertaa ohi mene.
   Peppi on tosi utelias, ja aina mukana mun touhuissa. Se on nytkin tässä koneen vieressä :D. Apulainen. :)

   Ja kiitos, me vietetään oikein leppoisaa perjantai-iltaa. :)

   Poista
 2. voi höh. Kovasti paranemisia. Peppi on kyllä ihana kisu.

  Ei ole meillä ollut tapana pikkujouluja viettää. Jouluilemme muuten vain kokoajan.

  sie olet kyllä ollut ahkera neulomaan nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yritän todella toipua, että voisi joulukuun vieton aloittaa terveenä! Ja Peppi on tosi ihana <3.

   Niin no, yhtä jouluilua tämä meilläkin on :).

   Varmaan, kun olin niin pitkään kutomatta, niin nyt se jotenkin "lähti lapasesta" :D. Aluksi kun aattelin, että tässä nyt kudon itselleni yhden parin sukkia. Ja siitä se sitten lähti... :D

   Poista
 3. Inhottava tuo tulehdus.. Itse sen lähes joka vuosi ainakin kerran sairastan... Ikävä tauti, kun uusii suht helposti.. :/ tsemppiä toipumiseen!
  Itekki koitan kirjotella tuota blogin joulukalenteria, nyt on vaan ideat aika vähissä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on ikävää. Yritän, että se nyt paranis kokonaan, että voisi joulukuuta viettää täysin terveenä, silloin kun on tiedossa kaikkea kivaa.
   Ei kannata ottaa paineita blogin joulukalenterista. Teet sitten, jos mieleen tulee ideoita. Mullakin on vähän kaikenlaisia juttuja, osa on lyhyitä, osa pidempiä. Mutta enempää en paljasta ;).

   Poista
 4. Ikävä kuulla, että sairastat vieläkin, tsemppiä ja pikaista paranemista! Meille ei tule pikkukuusta kun ei ole oikein mihin laittaa. Muutamat pikkujoulut jo vietetty ja tänään on synttärit/pikkujoulut myöskin.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä ei ole ollut pikkujoulukuusta todella pitkään aikaan, mutta tänä vuonna sain päähäni, että nyt hommataan. Ja onhan se suloinen <3.
   Pikkujoulut ovat kivoja. Hauskoja juhlia ja mukavaa viikonloppua sinulle myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤