maanantai 9. marraskuuta 2015

Kynttilät ja joulukuu


Illat on hämäriä, tai oikeastaan pitäisi kai sanoa että pimeitä. Täällä meillä (etelässä) ei ole tullut lunta yhtään, vaan vettä on tänäänkin tihuttanut. Toivottavasti me saadaan jouluksi lunta!

Mutta pimeetä kun on niin on kiva polttaa jouluvaloja ja kynttilöitä. Kuvassa olevan ihanan kynttilän sain Salaiselta Jouluystävältä, ja se on ollut todella hyvä kynttilä! Palaa niin tasaisesti, ja reunassa on kaunis pitsireunus. Mistä tällaisia saa? Joskus tuntuu, että hyviä kynttilöitä on vaikea löytää. Jotkut valuttaa ihan kamalasti ja toiset ei pala tasaisesti. Enimmäkseen meillä palaa Havin kynttilät, jotka yleensä ovat hyviä. Mitä kynttilöitä te poltatte?

Huomenna joulukuun alkuun on enää 3 viikkoa! 3 viikkoa tavallista arkea, ja sitten alkaa jännittävä joulukuu - tai niin minä sen koen. Joka päivä saa avata kalenterin luukun, katsella televisiosta Joulukalenteria, voi käydä ihanissa ja tunnelmallisissa joulumyyjäisissä ja joulukonserteissa. Saa ostaa tai tehdä läheisille lahjoja, tehdä jouluisia matkoja, ostaa ihania joulukukkasia, rakentaa kotiinsa omannäköisen joulun, tai mitä nyt itse haluaa. Minulle koko joulukuu on taianomaista aikaa, aina yli uuden vuoden. Ihanaa, enää 3 viikkoa...

Odotatko joulukuuta yhtä innolla kuin minä? Mikä on mielestäsi parasta joulukuussa ennen joulua? Mukavaa maanantai-iltaa! :)

6 kommenttia:

 1. Ei meillä lasketa öitä jouluun. Vaan joulukuun ensimmäiseen päivään.

  VastaaPoista
 2. Juu täällä etelässä on niin synkkää ja vettä sataa. Kyllä valkea joulu olisi ihana!
  Kyllä joulua odotan jo kovin ja lapset myös. Ja lapset odottaa ja laskee päiviä milloin kalenterin saa avata eka kerran. Ja itse odotan myös innolla, kun saan laittaa kalenteri sukkiin yllätyksiä lapsille!
  Minä ostan paljon kynttilöitä Ikeasta! Ne on ollut hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa taitaa olla paljon kynttilöitä. Itse käyn siellä todella harvoin, joten en sieltä pääse juurikaan kynttilöitä ostamaan. Koko se Ikean joulu olisi kivaa nähdä! :)

   Poista
 3. Odotan joulukuuta ja parasta joulukuussa ennen joulua on tietysti joulukalenterien avaaminen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! <3 Ja myös telssun joulukalenteri, sen verran lapsellinen olen :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤