lauantai 7. marraskuuta 2015

Joululevyvinkki sairastuvalta


Illalla sairastuin kovaan virtsatietulehdukseen, ja nyt yritän siitä toipua. Kurja sairaus, jonka varmaan lähes jokainen joskus sairastaa. Eli ei siitä enempää.

Ehdin kuitenkin eilen ostaa tämän Diandran uuden joululevyn, jota minulla on nyt ollut hyvää aikaa kuunnella. Ja sepä on todella hyvä! Diandra oli minulle ennestään aika vieras artisti. Toki tiedän, että hän voitti Idolssin, mutta en silloin seurannut ohjelmaa juurikaan.

Mielestäni levyn kappalevalinnat ovat todella hyviä. Ja pidän niin Diandran äänestä kuin kappaleiden sovituksista. Joten olen ostokseeni varsin tyytyväinen! Tämä levy on oikein hyvä lisä joululevyvalikoimaani. 

Ja joulu, se vain lähenee! Ihanaa. Pian pääsemme avaamaan kalentereiden luukkuja :).

Oletko kuunnellut jo joulumusiikkia? Iloista lauantaita! :)

6 kommenttia:

 1. Minä kuuntelen joka ilta joululauluja. Kuuntelen eniten Suvi Teräsniskan joululauluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon Suvi Teräsniskan joululevyistä. Mulla on ne molemmat! :)

   Poista
 2. Täytyy tunnustaa, että joululauluja on tullut kuunneltua jo sen verran, että poika 1v8kk, laulelee aina välillä, että tiptap ;) Vielä vähän täytyy harjoitella miten ne sormet tulikaan laittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tiptap oli munkin suosikki lapsena. Ihanaa, kun voi jo kuunnella joululauluja. Tai miksei niitä voi kuunnella vaikka kesällä, mutta se tunne ei ole sama. Nyt alkaa olla ihana joulufiilis! :)

   Poista
 3. Toivottavasti olet jo toipumaan päin tuosta kurjasta tulehduksesta, itsekin niitä sairastaneena tiedän, että ovat aika kurjia. Tuota Diandran levyä en ole vielä kuunnellut, mutta varmasti piakkoin kuuntelen! Viime vuonna kuuntelin paljon Suvi Teräsniskaa ja Lauri Tähkää. Tähkän joulukonsertissa olin myös viime vuonna ja taidan mennä tänäkin vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on alkanut helpottamaan. Lauri Tähkän joulumusiikkia en ole kuullut muuta kuin varmaan jouluradiosta. Tykkään hänen musiikista! Konsertti on varmasti hieno. :) Meillä ei vielä ole varattu lippuja mistään konsertista, aiempina vuosina ollaan käyty. Joulukonsertit ovat ihania <3.

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤