tiistai 17. marraskuuta 2015

Joulu ja peilikaappi


Päätin laittaa hieman joulujuttuja jo esille, ja halusin ehdottomasti aloittaa vanhasta peilikaapista. Se tuntui oikealta paikalta, koska siinä on nuo pienet stereot, joilla kuuntelen joulumusiikkia <3. Keksin laittaa Salaiselta Jouluystävältä saamani ihanat lumihiutaleet peiliin, ja ne ovat mielestäni aika hauskat siinä. Ovat paremmat livenä kuin kuvassa.

Tottakai pieni kuusikin piti päästä esille. Tätä kuusta Peppi on aikoinaan niin kovasti pöllyttänyt, että nyt se ei ole enää koskenutkaan siihen. Harmaa tonttu on saanut myös olla pystyssä - toistaiseksi.

Ja tuo 14 yötä: siis joulukuun alkuun on 14 yötä! Tasan 2 viikkoa, ja ne menee nopeasti. Hm. ehkä vähän liiankin nopeasti. Aika paljon olisi vielä tekemistä ennen joulukuuta. Luulen kyllä, että ehdin tehdä kaikki ajoissa, eli en stressaa.

Ai niin, ja huomasithan, kuka näkyy peilistä :D. Peppihän se siellä! :)

Oletko laittanut tonttuja tai muita joulujuttuja esille? Mukavaa tiistaita! :)14 kommenttia:

 1. Ihana tuo peilikaappi! Ja Peppi on ihana!
  On niin jouluista teillä! En ole kaikkia joulukoristeita laittanut esille. Tänään olen juossut kaupoissa jouluostoksilla. Muutaman lahjan löysinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä meillä alkaa pikku hiljaa joulu näkyä. Tosin valtaosa koristeita pääsee esille vasta kuun vaihteen jälkeen. Mutta kiva on laittaa jotain jo nyt! :)
   Hieno juttu, että löysit lahjoja. Jouluostoksilla on ihan kiva käydä, kun menee ajoissa, ettei ole pahimmassa ryysiksessä liikenteessä. Mun täytyy vielä myös lähteä jouluostoksille. :)

   Poista
 2. Olisin laittanut tonttuja jo, jos ei olisi tätä muuttoa sotkemassa jouluvalmisteluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saat muuton mahdollisimman kivuttomasti pois päiväjärjestyksestä. Ja sitten paljon tonttuja esille! :)

   Poista
 3. Todella kaunis huonekalu ja tunnelmallisia koristuksia! Ja kissathan ovat aina suloisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peilikaappi kuului mammalleni. Peppi tuntuu ehtivän aika moneen kuvaan mukaan. Se kun touhuaa aina minun kanssa. :)

   Poista
 4. Kivoja koristeluita. Mummulassa on samanlainen peilikaappi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Innostuin tosiaan koristelusta jo. Kivaa puuhaa! :)

   Poista
 5. Upea peilikaappi ja hienoja koristeita :) Mä olen jo oikeastaan laittanut kaikki joulukoristeet paikoilleen. Koskaan en ole näin aikaisin laittanut, mutta tänä vuonna tuntui siltä, että on pakko saada fiilistellä joulua jo hyvissä ajoin ja saada jotain valoa tähän pimeyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sama juttu, on vaan sellainen tunne, että haluaa jo fiilistellä joulua. En ole myöskään koskaan aiemmin aloittanu näin aikaseen. Mutta kun miettii, niin jouluun on enää 5 viikkoa, siis muutama hassu viikko! Ja en muuten kestäisi istua pimeässä, kynttilät ja valot tekevät tästä vuodenajasta paljon ihanamman. :)

   Poista
 6. Hieno peili ja jouluiset koristeet. Ihana tuo kurkkiva Peppi! <3 Jännitävää joulukuun alun odotusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Peppi on mainio, kun se ehtii joka kuvaan joko kuvaamaan tai kuvattavaksi :D. Jännittävää joulukuun alun odotusta sinulle myös! <3

   Poista
 7. Ihana kaappi ja ihanat koristeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikku hiljaa koristeita ilmestyy :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤