lauantai 3. lokakuuta 2015

Neljä Joulua Yhdessä Päivässä / Four ChristmasesNo niin, vuorossa on taas joka lauantainen jouluelokuva. Tällä kertaa odotin elokuvalta jonkun verran, ehkä noiden näyttelijöidenkin vuoksi. Ja en voi sanoa, että olisin pahasti pettynyt. Mutta ei tämä ihan suosikki jouluelokuviin silti pääse.

Elokuva kertoo naimattomasta parista Katesta ja Bradista, jotka eivät halua naimisiin, eivätkä myöskään halua lapsia. Sen sijaan he joka vuosi valehtelevat perheilleen menevänsä tekemään jouluksi hyväntekeväisyyttä, kun he itse asiassa lomailemat jossain kaukomailla. 

Taas he ovat lähdössä joulun viettoon Fidzille, mutta kaikki lennot perutaan, ja he päätyvät suoraan tv-lähetykseen. Näin heidän suunnitelmat menevät pahemman kerran myttyyn, ja he päätyvät viettämään joulua perheidensä luona, eli neljä joulua yhdessä päivässä.

Tuo päivä on täynnä juonenkäänteita ja vauhtia, ja löytyy sieltä ripaus joulutunnelmaakin, mutta ehkä enemmän vauvan puklaamista ja ihmissuhdesotkuja.

Sanoisin, että ihan kiva leffa. Tosin jotkut tappelukohtaukset olivat vähän outoja, ja minusta jouluelokuvissa ei välttämättä tarvisi olla tappelua. Mutta se nyt on vaan minun mielipide. Muuten elokuva piti kyllä otteessaan alusta loppuun asti, ja loppu oli ihan hauska. 

Miten siellä, oletko sinä nähnyt tätä elokuvaa? Muistelen, että tämä on tullut myös televisiosta. Mitä pidit? Mukavaa lauantaita! :)

10 kommenttia:

 1. Olen juu nähnyt kyseisen elokuvan ja voin kertoa sen olleen pettymys

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä minäkin toivoin, että se olisi ollut yhtä hyvä kuin esim. Holiday, mutta eihän se niin hyvä ollut. Saa nähdä, millainen seuraava elokuva on :).

   Poista
 2. Olen nähnyt elokuvan.on tullut televisiosta.

  VastaaPoista
 3. Ite tykkäsin tästä kyseisestä elokuvasta :) Täytynee lähempänä joulua katsoa se taas, vaikka tulee kyllä varmasti myös telkkarista joulun alla/jouluna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kivan jouluinen ja vähän erilainenkin ehkä. Tulee katsottua uudelleen ihan varmasti. :) Kiva Christina, että piipahdit tänne mun blogiin myös :)

   Poista
 4. Televisiosta olen katsonut. Sopii kevyeen joulutöllötykseen :) - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten sopii! Vielä kun saisi Pepin houkuteltua syliin :). Se on muuten alkanut nukkua iltaisin sohvalla mun sylissä taas, kun ilmat on viilenneet :). - emäntä

   Poista
 5. Olen nähnyt ja tykkäsin kyllä tästä leffana vaikkei niin superjouluinen ollutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, ihan hyvä leffa, mutta ei niin jouluinen :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤