keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Mietteitä Salaisesta Jouluystävästä


Salaisen Jouluystävän ensimmäinen lahjakierros on alkanut. Sain viikonloppuna tietää oman Salaisen Ystäväni. Jos et tiedä, mistä on kyse, niin täältä voit lukea lisää. 

Omaksi ystäväkseni sain henkilön, jonka blogia seuraan:). Lahjan kokoaminen on jännää puuhaa. Varsinkin, kun täällä on niin kamalan innokas apulainen. Arvaat varmaan kuka. Eli Peppi. Kun vaan alan kaivamaan lahjatarpeita ja papereita esiin, on yksi kappale mustavalkoisia kissoja innokkaana paikalla, repimässä ja tuunaamassa. 

Mutta siitä Salaisesta Jouluystävästä vielä. Koko se projekti tuo ihanaa joulutunnelmaa syksyyn ja alkavaan talveen. On ihanaa suunnitella lahjoja, miettiä, mistä ystävä ilahtuisi. Olen näitä kahta lähetettävää pakettia suunnitellut alustavasti jo syyskuun alusta lähtien. Kunnolla pääsin siis suunnittelemaan viikonloppuna, kun sain ystäväni tiedot, että mistä hän pitää. Aika jännää puuhaa!

Ja tottakai tässä jo jännittää sekin, millaisia paketteja itse mahdan saada! Joten jännittävä syksy ja joulun alusaika on tiedossa!

Oletko sinä mukana Salaisessa Jouluystävässä? Ihanaa keskiviikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. Tiedossa on oma salainen jouluystävä. Ihanaa, kun sinulla on siellä apulainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihanaa, koskaan ei tarvitse olla yksin, aina on innokas apulainen mukana! :)

   Poista
 2. Minäkin liityin nyt ensimmäistä kertaa Salaiseen jouluystävään. Ihanaa kun saa jo koota sopivaa pakettia ja räplätä lahjapapereita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kivaa. Kaupassa kassa vähän ihmetteli, kun ostin jo joulupaperia. Voi voi jos vain olisi tiennyt, miten pitkällä jouluvalmistelut täällä todellisuudessa ovat :D.

   Poista
 3. No höh!! Viime vuonna olin Salaisessa jouluystävässä mukana ja tykkäsin tooooosi paljon. Mutta nyt en ole nähnyt missään ilmoittautumisjuttua - mennyt täysin ohi :( Tuossa linkkaamassasikin blogissakin olen ollut seuraajana, mutta nyt ei ole päivittinyt hetkeen minulle postauksia sieltä :( Mitä minä nyt teen? Viime vuonna en muita lahjoja juuri saanutkaan ja nyt jään ilman niitäkin (puhumattakaan antamisen ilosta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Käsittääkseni muitakin lahjavaihtoja on olemassa, jos saan tietää, niin vinkkaan sulle. Joten jospa jokin vaihto vielä järjestyisi. :)

   Poista
 4. Ekaa kertaa ite oon nyt mukana tässä salaisessa jouluystävässä. Hauska nähdä minkälaisia paketteja itse saa ja mitä mieltä toinen on mun hommaamista lahjoista. Ihanaa joulujännitystä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kolmas kerta mukana, tai meillä, joka kerta on Peppi ollut aktiivinen. Silloin ekalla kerralla oli vielä ihan pentu :). Kyllä se juu tuo ihanaa joulujännitystä! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤