perjantai 30. lokakuuta 2015

Joululahjojen paketointia


Tässä yhtenä päivänä jäimme Pepin kanssa kahden, ja minulla oli sopivasti aikaa alkaa paketoimaan joululahjoja. Lahjojen paketointi olikin ollut mielessä jo usein, sillä kaappiin on kertynyt useita lahjoja, ja minulla on tapana paketoida lahjat hyvissä ajoin. Joten ei muuta kun paperit ja nauhat esiin ja toimeen! Harrastan tavallisia joululahjapapereita, joskus olen käyttänyt myös kullaväristä paperia, mutta jotenkin nämä joulunväriset ovat enemmän "minua".


Apuria kiinnosti ihan tavattomasti paketointi. Itse asiassa Peppi oli päiväunilla kun aloin paketoimaan, mutta raukka joutui heräämään kesken unien, kun tajusi, että nyt tapahtuu jotain jännää! Ja aluksi paketoimisesta ei meinannutkaan tulla mitään, niin ahkerasti myös Peppi paketoi.


Ne nauhat. Onko mikään jännittävämpää? 

Kun oltiin lopettamassa paketointia tuli mies kotiin, ja näki yhden isomman paketin ja kauhistui: "Ei kai toi ole mulle?" Pelästyi, että olen ostanut jotain kallista ja supermahtavaa, eikä itse keksi minulle mitään vastaavaa :D. No, se paketti ei ole miehelle vaan eräälle toiselle henkilölle... :)

Joko siellä on joululahjoja ostettu/tehty ja paketoitu? Mukavaa perjantaita! :)

16 kommenttia:

 1. Joskus tulee ostettua lahjoja jo useampi vuosi etukäteenkin, kun joistain lahjoista vain tietää, että se on sitten parin vuoden päästä juuri se juttu. :) Pitkin vuotta tulee paketteja hankittua, yleensä alennysmyynneistä ja silloin kun jokin juuri oikea juttu osuu kohdalle. Ainoa ongelma onkin sitten se, että ei aina muista minne on paketit piilottanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :D. Mulla onkin nyt käytössä yksi sama paikka kaikille joululahjoille, mutta silti meinaa olla lahjat hukassa :). Varsinkin kun Peppi on mukana penkomassa!
   Minäkin ostan lahjoja pitkin vuotta, jos vastaan tulee sopiva jollekin henkilölle. Ja tuohan on hyvä idea ostaa jo useita vuosia etukäteenkin, jos kerran hyvä lahja löytyy! :)

   Poista
  2. Ei hyvää lahjaa voi ohittaa. Olen yrittänyt koota lahjoja nyt samaan paikkaan, mutta ei se ihan ole sujunut. Etenkään särkyvien kohdalla. Pitäisi seuraavassa suursiivous/suurjärjestyksessä vähän kehittää systeemiä vielä. :)

   Poista
  3. Totta, särkyvät on laitettava omaan paikkaan. Ja syötävät lahjat omaansa, tosin ne tulee hankittua aika viime tipassa. Onhan tässä omat kiemuransa :).

   Poista
 2. Joululahjoissa olen vielä pahasti myöhässä. Ei ole oikein välähtänyt mieleen mitä ostelisin. Pitäisi päästä isoihin kauppoihin miettimään. Mutta isänpäiväpaketit paketoimme eilen Pepsin kanssa - nauhojen kohdalla ei meinannut edistyä työ ei millään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pepsi on siis yhtä ahkera kuin Peppikin :). Peppikin rakastaa nauhoja!
   Mulle on nuo joululahjat tulleet vastaan ihan helposti tänä vuonna, ja osan olen tehnyt itse tuttuun tapaan. Isänpäivälahjakin on ollut kovasti mielessä, ja sen aion ostaa ensi viikolla. :)

   Poista
 3. Ihana tuo utelias Peppi! Lahjoja on jo hankittu ja paketoitu myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peppi on utelias ja ahkera myös :). Lahjojen hankkiminen ja paketointi on kyllä ihan mukavaa puuhaa :).

   Poista
 4. Ostettu on, vaan ei vielä paketoitu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä on runsaasti aikaa. Se aika vaan menee kovin nopeesti. Huomenna viiminen päivä lokakuuta! Lokakuu on mennyt todella nopeasti. :)

   Poista
 5. jouluinen,lämmin, iloinen blogi sinulla , vaikka taijat olla niitä itsekkin .Joo, on ostettu ja paketoitu pitkin vuotta, narut ja muut koristukset laitan vasta kun lajittelen joulupusseihin antamista varten. Narut ovat kikkuralla hyvänä sykerönä tai kauniina rusettina. Joka päivä käyn täällä ja oon tainnu joskus jotaki sanoakin. Mukavaa marraskuuta ja joulun odotusta Päivi *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi ihanasta ja mieltä lämmittävästä kommentista! <3 Ihanaa, jos minun jouluinen mieli näkyy blogista! :)
   Minustakin on kiva ostaa ja tehdä lahjoja pitkin vuotta. Itse joudun laittamaan narut ja laput niihin samantien, kun on niin huono muisti :D, voisi muuten mennä lahjat ihan vääriin osoitteisiin :). Oikein mukavaa marraskuuta ja joulun odotusta myös sinulle Päivi! :)

   Poista
 6. Lahjoja on osteltu pitkin vuotta aina sopivan tullessa vastaan. Helpottaa kummasti loppuvuotta ; )Paketointi on mielestäni se mukavin vaihe. Ja etenkin, kun varaa siihen aikaa, kaikessa rauhassa laittelee. Keittelee vaikka kunnon kahvit ja jokunen herkku siihen, ja sitten paketoimaan : ) Ihan tuo kisu apulainen : ) Aikanaan oli itselläkin kissakaverit apurina, ja ne nauhat oli ne kiinnostavimmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ostan lahjan aina, kun sopiva tulee vastaan. Muuten joulukuussa tulee stressi! Ja ihan totta, paketointi on mukavaa! Mekin Pepin kanssa varattiin siihen aikaa runsaasti, ja totta puhuen Pepin kanssa se onkin aika hidasta hommaa :D. Kuulostaa hyvältä, että ottaa evääksi vielä kahvin ja jonkun herkun :).

   Poista
 7. Itse ajattelin kahdelle tehdä 2 ja 5 vuotiaille siskon lapsille kankaasta hienot nuket. Pidän itsekkin enemmän nuista perinteisistä papereista. Itsellä on sellainen tapana, että teen lahjat loka-marraskuusta lähtien. Jos nimittäin teen niitä aikaisemmin. Pikku tuholaiset (pienet lapset) löytävät ne. :D Ihanaa joulun odotusta sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno taito sinulla, kun osaat tehdä nukkeja! Itse en varmaankaan osaisi. Niinpä, nuo pienet lapset ovat taitavia löytämään lahjoja :). Meilläkin piilotan lahjat hyvin, en niinkään mieheltä, mutta kissalta! Se rakastaa paketteja ja niiden avaamista! :D
   Ihanaa joulun odotusta sinulle myös! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤