keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Syyskuu

Tänään oikein pysähdyin katsomaan kalenteria. Mitä ihmettä, nythän on syyskuu. Olenhan sen kyllä tiennyt kokoajan, mutta jotenkin en ole sitä tajunnut. Sillä tuntuu, että kesää ei olisi ollut ollenkaan, tai että ainakin se oli hyvin lyhyt. Mutta että ensikuu on jo lokakuu?

Olenhan toki jo haaveillut joulusta, kuten tiedätte. Olen kirjoittanut haaveistani tänne blogiinkin. Silti se fiilis puuttuu. Tai oikeastaan se oli jo, mutta jotenkin se pääsi häviämään.  Saa nähdä, koska se tulee takaisin. Olen päässyt nyt hyvään vauhtiin kutomisien kanssa, ja se yleensä tuo minulle joulun tuntua. Lisäksi minua odottaa joulukorttimateriaalit, ihan ekaa kertaa elämässäni. Saa nähdä, mitä siitä tulee! Varsinkin, kun minulla on niin ahkera apulainen, tiedät varmaan kuka :D.

Ja pian on tosiaan se lokakuu! Se tarkoittaa sitä, että joululehdet alkavat ilmestyä: ihanaa! Joten sitä odotellessa! Mutta paljon kivaa on sitä ennenkin tiedossa.

Onko sinulla joulufiilis vai ihmetteletkö, että nyt on jo syyskuu? Iloista keskiviikkoa :).

8 kommenttia:

 1. Ei ihan vielä ole joulufiilis, mutta se fiilis kyllä että ei mitään kesää koskaan ollutkaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kesä oli ihan olematon. Ja kun viime talvikin oli ihan outo, niin menee vuodenajat ihan sekaisin. Kunpa nyt saatais vähän lumisempi talvi :)

   Poista
 2. Vielä en ole saanut kunnolla joulusta kiinni, mutta kyllä se sieltä tulee. Ainakin paremmin, kun monena edellisenä vuonna, kun on ollut suuria huolia ja murheita. Onneksi on vielä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun tänä vuonna sinulla ei ole suuria huolia. Tiedän omasta kokemuksesta, miten raskasta elämä voi olla, ja silloin ei kyllä joulukaan ole joulu. Ja onneksi tässä on monta kuukautta vielä aikaa. :)

   Poista
 3. tänään tuli joulufiilis kun kuorossa aloimme harjoitella adventtilauluja! Tuntuu aikaiselta, vaan tämä ensimmäinen laulu oli niin VAIKEA että sitä rataa hyvä että ehditään se oppia adventiksi. Ja lauluja tulee paljon, joululaulut mukaan lukien.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululauluista tulee joulutunnelma, ne ovat ihania. Ja kyllä se vaikeakin laulu alkaa varmasti sujua. Ekalla kerralla ne aina saattaa kuulostaa vähän oudoilta, ennen kuin korva tottuu. Mukavia kuorohetkiä :).

   Poista
 4. Ja syyskuukin on pian puolessavälissä. Täällä fiilistellään jo lähestyvää joulua, kuten tiedätkin. Päivisin tarkenee vielä eikä tupaakaan tarvitse kauhiasti lämmittää mutta illat ovat ihanan pimeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ei tarvitse paljoa lämmittää, ja illalla ihana pimeys <3. Voi kuinka nautin siitä taas. Jos vaikka tänä syksynä aloittaisi taas tähtiharrastuksen, ja menisi pimeyteen tähtiä katselemaan :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤