lauantai 12. syyskuuta 2015

Napapiirin Pikajuna / The Polar Express

Oli taas lauantai-illan elokuvan vuoro. Olen useasti silmäillyt Napapiirin pikajunaa, ja miettinyt, että millainenkohan kuva se oikeastaan on. En tiennyt ennakkoon siitä oikeastaan yhtään mitään. Niin sitten laitoin dvd:een pyörimään ja istuuduin sohvalla.

Ihan ensimmäinen ajatus oli, että ai tämä onkin animaatio. Mutta sitten vaan keskityin katselemiseen. Jo heti elokuvan alussa pystyi aistimaan joulun. Ja pian saapuikin taikajuna Napapiirille, missä matkusti iso joukko lapsia. Junan konduktööri vaikutti ensin hieman ilkeältä ja oudolta, mutta loppujen lopuksihan hän olikin aika sympaattinen kaveri.
Ja entä sitten tuo juna? Junan matka oli aikamoinen jännä seikkailu. Se meni vuoristossa ylös ja alas kuin Linnanmäen Vuoristorata. Sen meno oli niin hurjaa, että se sai tällaisen täti-ihmisenkin sydämen vähän tykyttämään jännityksestä. Oli kaunista musiikkia ja revontulia. Mielestäni hienonnäköistä. Viimein oltiin perillä, mitä siellä tapahtui?

Elokuva on vuodelta 2004, ja ikäraja on 3. Eli vähän huvittavaa, että tämä oli minusta niin jännittävä. Tämä on satu, tässä on ihmeitä. En osaa tästä sen enempää kertoa, tämä on jokaisen katsottava itse. 

Oletko sinä nähnyt Napapiirin pikajunan? Mitä pidit siitä? Mukavaa lauantaita! :)

8 kommenttia:

 1. dvd:nä minulla on se.... Tosiaan se yksi kohta sai kyllä jännityksen valtaan ja mietimään että mitenhän siinä käy...... Tykkään kyseisestä leffasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että en ole ainoa, jota elokuva jännitti :) Kyllä se hyvä ja jouluinen filmi on, sellainen vähän erilainen mielestäni. Tai ainakin erilainen kuin ne filmit, joita minä yleensä katson. :)

   Poista
 2. En ole kokonaan katsonut koskaan. Täytyy laittaa ostoslistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa katsoa. Kyllä tämä mullakin jää katsottaviin :)

   Poista
 3. Elukova on tosiaan jännittävä. En minä ainakaan antaisi oman 3veen katsoa tätä. 6veekin on vähän siinä rajoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tosiaan jännittävä, aikuisestakin. Ihmeen alhainen ikäraja.

   Poista
 4. Ensinnäkin: onpa kiva löytää uusi joulublogi! Tervetuloa vastavierailulle :) Toiseksi: tämä leffa on jännittävä! Jopa hieman alle kouluikäisten poikiemmekin mielestä, mutta silti tämä oli aika mukava leffa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne, ja tulen ehdottomasti vastavierailulle. :) Oli se mukava leffa, jouluinen. Hienosti tehty, kun oli kaunista musiikkia ja revontuliakin :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤