torstai 3. syyskuuta 2015

Jouluinen kirppisretki


Viime viikolla kierreltiin miehen kanssa taas paikallisia kirppiksiä, enkä varsinaisesti etsinyt mitään. Toki mielessä kävi, että olisi kivaa löytää joulu Aku Ankkoja, sillä olen alkanut keräämään niitä. Ihan ilman että olisin mitään päättänyt tai suunnitellut, huomasin vain, että kirppiksillä aloin kantamaan kassalle Aku Ankkojen joulunumeroita ja joulutaskareita.

Ja nyt tällä kertaa löysin nämä kolme, joihin ihastuin kaikkiin. Kuuraparran löysin ensin yhdestä loossista hieman liian kalliilla hinnalla, ja päätin, etten maksa siitä niin paljon. Mutta kuinka ollakaan kun jatkoin kiertelyä, niin sama kirja oli toisessa loossissa huomattavan paljon halvemmalla. Joulu paketissa vaikuttaa kivalta kirjalta myös, mutta suurimman ihastuksen tietenkin aiheutti Puhu pukille, sillä se sisältää Carl Barksin tarinoita. Sitä myös luinkin jo, ja ihana on!

Meillä myös mies lukee Akuja, ja tuntuu, että jopa Peppi "pöllyttää" lehtiä, kun silmä välttää. Ovathan Akut mitä parhainta luettavaa vaikka ennen nukkumaan käymistä! (ja Peppikin tämän tietää :D)

Lisäksi löysin nämä koristepallot, jotka ovat ihan minun värisiä. Luulen, että nämä ovat itsetehdyt. Minusta aika hienot, ja tulevat päätymään meidän joulukuuseen. :)

Joten oli taas jouluinen kirppisreissu! Miten siellä, keräätkö mitään joulujuttuja? Oletko käynyt viime aikoina kirppiksellä ja tehnyt löytöjä? Mukavaa torstaita! :)

10 kommenttia:

 1. Joulu Akut ovat parhaita! Niin ja kaikki, jotka pohjaa kirjoihin tai elokuviin. Itse keräilen vanhoja joulutonttuja. Nykyisin niitä ei näe enää niin paljon kuin ennen, mutta välillä kuitenkin. :) Eikä haittaa, vaikka osuisi käteen samanlainen kuin jo on, jos hinta on sopiva. Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään vanhoista joulutontuista :). Ihanaa päivää myös sinulle Maria! :)

   Poista
 2. Saako udella paljonko kirjat maksoivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuraparta oli 1,50€, ja kaksi muuta 2€/kappale. Mielestäni varsin kohtuulliset hinnat :)

   Poista
  2. No, ei paha hinta lainkaan. :)

   Poista
  3. No ei, ja ihan hyväkuntoiset. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, olin kyllä tosi tyytyväinen näihin :)

   Poista
 4. Nuo koristepallot ovat todella ihanat <3

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤