tiistai 1. syyskuuta 2015

3 kuukautta joulukuuhun ja Salainen Jouluystävä


Se on sitten syyskuun eka päivä, ja tasan kolmen kuukauden päästä pääsemme avaamaan ekat joulukalentereiden luukut! Meillä on ollut sen verran lisää jouluista, että yhtenä iltana ihan puolivahingossa juotiin jo glögiä. Nimittäin minulle tuli ihan kamala yskänpuuska, eikä se meinannut millään mennä ohi. Ehdotin miehellä, että eiköhän juotaisi glögiä, ja vastaus oli heti, että joo! 

Myös Salaiseen Jouluystävään voi taas hakea mukaan täältä. Sen järjestää tänäkin vuonna Kohti joulua blogin Karo. Jos Salainen Jouluystävä on sinulle vieras, niin kerron lyhyesti idean. Kaikki mukaan hakeneet arvotaan lähettämään 2 jouluista pakettia jollekin toiselle. Lähettäjän henkilöllisyys pidetään salassa ihan loppuun asti, ja vasta joulun alla lähetetään joulukortti, missä paljastetaan, kuka lahjoja lähetti. Eli jokainen lähettää 2 pakettia, ja saa itse 2 pakettia. Tämä on sellainen kiva jouluinen juttu, jossa olen ollut mukana jo kahtena aiempana syksynä. Se nostattaa joulutunnelmaa syksyn mittaan :).

Joulun 2015 suunnittelu ja toteutus etenee meillä koko ajan. Olen ostanut muutaman joululahjan, jotka ovat suorastaan tipahtaneet eteeni ihan etsimättä. Yksi niistä oli sellainen, joka minun oli tarkoituskin ostaa, mutta tilata netistä. On muutenkin ollut hauskaa suunnitella joululahjoja läheisille. Ei meillä ole tapana mitään suuria ja kalliita lahjoja ostaa, lähinnä tapana on muistaa toisiamme. Minusta on kuitenkin tosi hauskaa pohtia näitä pieniäkin lahjoja, ja panostaa niihin.

Me tilattiin myös jouluverhot netistä. Ne ovat meidän ihan ekat jouluverhot ikinä. Samoin tänä vuonna me voidaan laittaa punainen joulumatto, sillä saimme sellaisen miehen isältä. Kivoja juttuja! 

Mitä sinä olet suunnitellut jo tälle joululle? Aiotko hakea mukaan Salaiseen jouluystävään? Mukavaa tiistaita! :)

10 kommenttia:

 1. juu olen hakenut salaiseen joulunystävään ja suunitellut joulua hieman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin hain heti eilen, kun huomasin, että haku oli käynnistynyt :)

   Poista
 2. Kuulostaa mukavalta tuo salainen jouluystävä. Pitäisiköhän lähteä mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mukava tapa virittäytyä joulutunnelmaan :)

   Poista
 3. Minulla on salainen jouluystävä vielä harkinnassa. Tarttee tuumailla. Ihania joulujuttuja teillä. Täälläkin jouluillaan kovasti ja suurin osa lahjoista jo onkin hommattu tai tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin hyvällä mallilla lahja-asiat. Täällä on vielä aika pahasti kesken, mutta toisaalta suunnitelmat on hyvällä alulla, ja tosiaan jotain jo ostettu. :)

   Poista
  2. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

   Poista
 4. Nämä pakettien vaihtojutut ovat aina yhtä kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Ja tietenkin jouluihmisenä erityisesti tämä Salainen Jouluystävä :).

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤