keskiviikko 26. elokuuta 2015

Varma merkki Joulusta


Nyt tuli aika varma joulun lähestymisen merkki, nimittäin verkkopankkiini ilmestyi A-lehtien Joululehtien lasku. Vähän aikaa mietin, kun tuo lasku tuli, että mikähän tämä on, mutta aika pian muistin, ja varmistin asian A-lehtien sivuilta. Eli tässä näiden lehtien ilmestymispäivät:

Kaikkien aikojen joulu ilmestyy 21.10 ja
Kaikkien aikojen jouluherkut 11.11

Voi miten kivaa päästä näitä lehtiä lukemaan taas! Muutenkin on taas ollut hieman jouluinen fiilis, sillä tuntuu, että syksy tuli yhdessä yössä. Eilen oli aurinkoinen, lämmin ilma, ja tänään viileä ja vettä sataa. 

Nuo pienet pukkikupit tuossa ylhäällä ostin Anttilan poistosta, ja ne maksoivat 40 senttiä per kuppi. Ne olivat niin söpöjä, että päätin kotiuttaa ne. Ja johan Peppi ehti iskeä tassunsa niihinkin, mutta onneksi ei mitään särkymistä ole ainakaan toistaiseksi tapahtunut. Ehkä meidän pitää liimata tavarat kiinni pöytään?

Miten sinun keskiviikko on mennyt? Odotatko joululehtiä? Mukavaa keskiviikkoa! :)

6 kommenttia:

 1. http://m.voice.fi/koti/diy-neulo-kaulaliina-puolessa-tunnissa-ilman-puikkoja-nain-se-onnistuu/29/59193
  Kyllä odotan jo joulua ja joulu lehtiä.

  tässä linkki neuleohjeeseen mistä oli puhetta.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Muori linkistä! Katselin sen, ja on kyllä kiva idea, ja tulee kaunis huivi. Vähän epäilyttää, että minun jäsenillä tuo ei välttämättä onnistu, mutta aion yrittää, kunhan pääsen lankakauppaan ensin :)

   Poista
  2. Oikein paksua lankaa vain valittava. Valitettavaa että kätesi ovat noin huonossa kunnossa. Mutta hienoa että riittä positiivisuutta yrittää ja toivotaan kovasti että toisena jouluna olisit paremmassa kunnossa.

   Poista
  3. Niin, se on vaan sopeuduttava tähän tilanteeseen. Olisi olemassa jotain kovia lääkkeitä kipuihin, mutta en halua niitä sivuoireiden takia syödä. Mutta aion yrittää tuota kaulaliinaa! Ja voihan tosiaan olla, että nämä kivut helpottavat, ja jo ensi vuonna puikut kilisee vanhaan malliin :). Nyt aion ottaa joulumyyjäisissä kaiken ilon irti, kun pääsen hypistelemään toisten kutomia sukkia, ja ostan kyllä! :)

   Poista
 2. Täytyy varmaan itsekin tilata nuo joululehdet! :) Sait uuden lukijan sillä täällä kans yksi joulu ihminen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien aikojen joulu-lehti on kyllä yksi mun lemppareista. Ja tervetuloa lukijaksi Jenna! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤