perjantai 28. elokuuta 2015

Postilaatikko täynnä lahjoja


Täällä vietetään rentoa perjantaita. Vieressä höyryää muki jouluteetä, kun on niin pimeä ja sateinen sää. Voisi sanoa, että on ollut taas aika jouluista! Eika pelkästään tuon ilman vuoksi. Nimittäin kun menin hakemaan postia tänään, olikin laatikossa kaikenlaista kivaa. Itse asiassa koko laatikko oli lähes täysi, ja minä kannoin paketteja sylin täydeltä sisään.

Ensinnäkin sain yhden kivan kortin, jota olen jo odotellutkin. Sitten posti toi arpajaispalkinnon, minkä voitin Karkkipäivä blogista, eli Lumenen karpalon tuoksuista kosmetiikkaa sekä Korresin huulivoiteen. Voi miten ihana arpajaispalkinto! Ehdinkin jo testaamaan noita Lumenen tuotteita, ja minusta ne tuoksuvat ihan joululle.  Niin olihan siellä postilaatikossa vielä toinenkin paketti, ja se oli verenpainemittari, joka me saatiin Katso-lehden tilaajalahjana. Senkin testasin, ja tuntuu toimivan hyvin. Joten ihan kuin olisi jo joululahjoja saanut!

Mutta se kaikista paras juttu, mitä tänään on tapahtunut. Eilen täällä blogissa juttelin Muorin kanssa kutomisesta, ja tänään päätin ottaa härkää sarvista, kun heräsin niin pirteänä, ja jäsenet eivät tuntuneet niin kipeiltä kuin yleensä. Eli otin kaikista paksuinta lankaa, mitä minulla on ja puikot, ja aloin kutomaan. Täytyy sanoa, että alkuvaikeuksia oli, mutta ne eivät suinkaan johtuneet minun käsistä. Ei, ne johtuivat tuosta kissasta, joka tuossa kuvassa istuu. Eli ensin Peppi alkoi pelaamaan puikkojen kanssa, joten annoin sille oman puisen puikon. Tietenkään se ei riittänyt, vaan seuraavaksi se alkoi vetämään lankaa hampaillaan, ja pian huomasinkin, että lanka oli purtu poikki. Siinä vaiheessa totesinkin Pepille, että ei kudota sitten.

Mutta iltapäivällä menin käymään vanhemmillani, ja minulla oli kudin mukana. Minähän kudoin sukan varren siellä ollessa! Ja aion kohta jatkaa, täällä kotona siis. Ei se Peppikään aina jaksa riehua. Eli ainakin tänään on tällainen kaikin tavoin hyvä päivä, ja pystyn kutomaankin! Jee!

Miten sinun sadepäivä on sujunut? Oikein mukavaa ja rentoa perjantai-iltaa! :)

9 kommenttia:

 1. Oliko se kortti kenties minulta.... =)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu, että sait kudottua ja mukavia yllätyksiä postilaatikon täydeltä. Kuulostaa aika täydelliseltä päivältä! Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli täydellinen päivä :). Ihanaa viikonloppua sinulle myös! <3

   Poista
 3. Ihania yllätyksiä postilaatikossa tosiaan ja vielä ihanampi että sait kudottua. Muistahan lepuuttaa käsiäsiä välillä ettet rasita liikaa. Mutta hienoa. Onneksi olkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen niin iloinen. Olen lepuuttanut myös, ja aika hyvälle näyttää nyt! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤