torstai 20. elokuuta 2015

Pieni puuhailuhetki


Päädyin tänään pieniin liimauspuuhiin ihan spontaanisti, saatuani tämän loistavan idean Muorilta, joka pitää Mummolatyyliin blogia. 

Eli päällystin pahvilaatikon joulukoristeille vanhoilla joulukorteilla. Siinä säilyy samalla joulukoristeet ja kortit! Mainio idea! Käytin tähän kahvinkeittimen laatikkoa, ja yllättävän paljon siihen meni joulukortteja. Liimasin kortit liimalla, mutta joihinkin lisäsin kulmiin kaksipuolista teippiä. En leikellyt kortteja juurikaan, vaan annoin joidenkin mennä hieman päällekkäinkin.


Minusta tästä tuli ihana. Ja kun ottaa huomioon, että kortit ovat tulleet pääasiassa meidän läheisiltä, niin onhan tällä laatikolla nyt aika tavalla tunnearvoa! 

Paras hetki operaatiossa oli, kun laatikko oli kuivunut, ja pääsin asettelemaan joulukoristeet laatikkoon. Peppi auttoi, tottakai. Laatikko nieli sisäänsä paljon koristeita, mutta minua odottikin yllättävä ongelma mihin en ollut tajunnut varautua migreenipäivänä : Mihin laatikko mahtuu?


Vähän aikaa asiaa pähkäilin ja kulkin kotonamme paikasta toiseen, kunnes päätin, että olkoon tuvan pöydällä toistaiseksi, onhan se niin nättikin! Tottakai sille etsitään vielä oma paikka (joulukomeroon se ei mahdu, parista sentistä jää kiinni). Mutta joulun aikoihin se voisi ihan hyvin olla esilläkin, niin kaunis se mielestäni on!

Joten Muori: suurkiitos tästä hienosta vinkistä! :)

Oletko sinä askarrellut tai liimaillut mitään viime aikoina? :)

2 kommenttia:

 1. Oi,ihana kuulla. Ole hyvä ja hienon joululaatikon teitkin. Ei jouluun ole enää pitkä aika joten hyvin voi olla noin hieno laatikko pöydällä.
  Mukavaa joulunodotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, joulu tulee ihan tuota pikaa! Mukavaa joulunodotusta sinulle myös! :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi ❤