tiistai 11. elokuuta 2015

Peppi ehtii joulunakin


Lueskelin joulujuttuja netistä, ja minua alkoi naurattamaan. Nauroin sitä, miten muissa kodeissa lahjat voidaan paketoida ihan kaikessa rauhassa, ja miten ne sitten laitetaan nätisti kuusen alle odottamaan joulupukin saapumista. Tai ei minua nuo asiat varsinaisesti naurattaneet, vaan se, että meillä mikään tuollainen ei onnistu.

Meillä lahjat paketoidaan salaa, yleensä lukittujen ovien takana, ja ne säilytetään kannellisissa laatikoissa kannet tiukasti kiinni. Ja yksinkertainen syy tähän on tietenkin meidän kissaneitimme Peppi. Sillä Peppi ehtii ja kerkeää monenlaista sillä välillä, kun itse laittaa teipin pätkän pakettiin. Ja se ei yleensä ole hyödyllistä toimintaa. Voi jospa se olisikin hyödyllistä niin meillä hommat rullaisi aina kovaa vauhtia eteenpäin! Mutta Peppi vetää hampailla lahjanarua ja yrittää syödä sitä, repii paketit auki ja touhuaa muita kissojen juttuja niin kovalla innolla, että eihän sille vihainenkaan voi olla, pienelle apurille. Mutta yleensä se raukka joutuu toiseen huoneeseen paketoinnin ajaksi, ja siellä se raapii oven takana, kun tuolla tavalla huoneesta häädetään juuri kun homma muuttuu mielenkiintoiseksi!

Aattoiltana lahjat jaetaan rivakasti, avataan myös melko nopeasti, ja paperit nauhoineen nopeasti talteen ja pois Pepin ulottuvilta. Mutta ei se meidän ihanaa joulutunnelmaa latista, ei todellakaan! 

On se meidän Peppi vaan aika ehtiväinen ja energinen kisu <3. Onko teidän perheessä tällaista pientä terroristia? Mukavaa tiistaita! :)


2 kommenttia:

  1. Ihana Peppi. Meidän terroristit asuu ulkona mutta keksivät kaikenlaista puuhaa sielläkin. Tai yksi pitkäkorva pomppii vielä sisällä mutta haaveissa on siirtää poika pian siskojensa luo.

    VastaaPoista
  2. Ihania on teidänkin terroristit :). Kyllä ne puuhaa keksivät, olivat sitten missä vaan :).

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi ❤